To je to što me zanima!

'Raketiranje Zagreba bilo je moralno neprihvatljivo'

Raketiranje Zagreba bilo je moralno i politički neprihvatljivo zato što nisu gađani vojni ciljevi, kaže Novaković, umirovljeni časnik vojske Krajine
Vidi originalni članak

Raketiranje Zagreba bilo je moralno i politički neprihvatljivo zato što nisu gađani vojni ciljevi, nego je po velikom naselju neselektivno upotrijebljen raketni sustav i time je bila nanesena šteta i srpskom narodu, rekao je na suđenju u Haagu Mile Novaković, umirovljeni časnik tzv. vojske Krajine.  Novaković je to izjavio na suđenju  generalu, tadašnjem načelniku Stožera Jugoslavenske vojske Momčilu Perišiću, javlja Beta. Perišić je optužen za podržavanje i pomaganje u napadu na Zagreb. U napadima 2. i 3. svibnja 1995. poginulo je sedam ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • udovac 02.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • palača 02.09.2010.

    njihovi oficiri koji su ih vecinom podrzavali,krajisnici,al nisu svi.jedan oficir je sebe zrtvovao kraj karlovca da ne dignu kasarnu u zrak i jedno mjesto gdje je bilo najvece naoruzanje i podzemne bombe.svi su se oficiri tu zenili.a ova nesretna zena koja tu lezi,ona je prezivila cijeli rat u sarajevu od slicnih i poginula usred palmoticeve od projektila,strava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare