To je to što me zanima!

Rama poručio Srbima: Vi više niste neprijatelji, već partneri

Premijer Albanije rekao je da će sigurno podržati predsjedavanje Srbije OESS-om sljedeće godine. Rekao je da je njihov odnos vrlo značajan za nacionalne interese
Vidi originalni članak

Srbija je postala partner u cilju izgradnje europske budućnosti Balkana. Oni nisu više naši neprijatelji, rekao je Edi Rama.

Dodao je da nitko ne može bolje od Albanaca razumjeti problem Srbije da prihvati veliku promjenu u povijesti svojih odnosa s Albanijom, ali i da je i neoprostivo ako se ne odmaknu od te povijesti i ne odbace nacionalističke izazove te postanu otvoreni.

- Naš odnos je težak, ali je vrlo značajan za nacionalne interese obje zemlje. Novo vrijeme na Balkanu konačno je donijelo mir među Albancima gdje god oni žive - rekao je Rama i naglasio da će Albanija bezrezervno podržati Srbiju za predsjedavanje OESS-om sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • TVRDOGLAVI SVABO 16.12.2014.

    Pa i rusi drze Amerikance za partnere to je moderna rijec u politici za neprijatelja i u boksu ima sparing partner gluposti, inace bi reko srbijanski prijatelji

  • Sava_1 16.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sava_1 16.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare