To je to što me zanima!

Ramo Dedić: Da reketarim Mesić bi me odmah otpisao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dedića terete da je u studenom 2004., s dvojicom nepoznatih muškaraca, tražio novac od Milana Labusa, vlasnika ugostiteljskog objekta "M.Z."
Vidi originalni članak

Ramo Dedić, predstavnik Roma i kandidat na predstojećim lokalnim izborima, u srijedu je, zbog pokušaja iznude, dva puta bio na na zagrebačkom Općinskom sudu. Dedića terete da je u studenom 2004. godine, s dvojicom nepoznatih muškaraca, tražio novac od Milana Labusa, vlasnika ugostiteljskog objekta "M.Z.". Htio je da mu Milas plaća mjesečni iznos za zaštitu lokala. U protivnom mu je zaprijetio uništavanjem lokala i tjeranjem gostiju. Ramo Dedić rekao je kako nikada nije kamatario niti reketario. Zoranu Stefanoviću Dedić je tijekom 1993. i 1994. dao pozajmicu u obliku cipela i tekstila. Dogovorili su se da će Stefanović, nakon prodaje robe vrijedne 23.000 eura, Dediću vratiti novac.
- Kad bi predsjednik Stjepan Mesić znao da sam ja ovo počinio, a što nisam, on bi se mene svakako odrekao. Ja sam Mesiću kao sin. Družim se i s Bajićem, a gradonačelnik Milan Bandić mi je prijatelj i treba mi biti kum. Nikome nisam posudio novac niti iznuđivao - rekao je Dedić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 0077 02.04.2009.

    đelem đelem.ima cigo para

  • voreti3 01.04.2009.

    vidi ovog bebića u pozadini... brate koji lik, koju facu radi

  • tužni šokac 01.04.2009.

    ej ramo ramo druže moj dao bih ti reket svoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare