To je to što me zanima!

Ranio suprugu, ubio kćer, pa si na ulici raznio glavu

Pomahnitali Siniša (44) prvo je pucao na svoju suprugu. Nakon toga je kćer (20) izvukao iz kuće. Nataša je odletjela i pala na zemlju, kaže susjeda
Vidi originalni članak

Siniša Simić (44) iz Pirota u Srbiji iz pištolja je ubio kćer Natašu (20), teško ranio suprugu Dijanu, a onda pred prijateljima sebi raznio glavu. Prema pričama očevidaca prije ubojstava je izbila žestoka svađa. Pomahnitali Siniša je došao u kuću supruge Dijane u kojoj su živjeli njeni otac i majka, a s njom je bila i kći Nataša. Supružnici su se počeli svađati, a Siniša je imao pištolj koji je bio registriran., donosi Press.
- Čula sam nekoliko hitaca. U suprugu je pucao na vratima njene rodne kuće. Nakon toga je kćer izvukao iz kuće i pucao u nju. Vidjela sam da je Nataša odletjela i pala na zemlju u dvorištu kuće, a onda je Siniša izašao na ulicu i pred susjedima si pucao u glavu i ostao ležati u lokvi krvi - priča susjeda Gordana Đorđević. Kaže da su se supružnici svađali i prije te da je Dijana često bježala od nasilnog supruga. Tako je bilo i u petak.
- Ako bi se on razbjesnio Dijana i Nataša su bježale kod Dijaninih roditelja. Nakon pucnjave, krvi je u dvorištu kuće bilo na sve strane. Susjedi su pritrčali i pokušali pomoći te su pozvali Hitnu - dodala je Đorđević. Natašu su liječnici u bolnici reanimirali, ali je nažalost preminula. Njezinu je majku otac pogodio u trbuh i liječnici se još bore za njezin život. Sinišu je Hitna također odvezla u bolnicu gdje je ubrzo preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mazica75 13.04.2009.

    katastrofa :(

  • 13.04.2009.

    Prvo laka im zemlja.. drugo, ovo rijetko vidim u novinama; cula/cuo hitac, uglavno nasi visoko skolovani novinari pisu ; vidio/vidjela sam kako je ispalio hitac (kako mozes vidjeti zvuk)..

  • saloma 11.04.2009.

    tako je to kad svi nalaze opravdanja za luđake i kad se na vrijeme nitko ne potrudi pomoć ženama da izvuku živu glavu pa na kraju budu i djeca ubijena. tko zna koliko oko nas ima ljudi koji naoko izgledaju mirni i dobri susjedi dok ne počine zločin kao ovdje ili ono u istri. ponekad mi se čini kao da se svi nalazimo u nekoj noćnoj mori iz koje se ne može izaći

Komentiraj...
Vidi sve komentare