To je to što me zanima!

Ranjeni policajac se zbog traume ne sjeća pljačke...

Policajacu ranjenom u krvavoj pljački banke u Sesvetama, Jadranku Certini, liječnici su skinuli fiksatore s udova. On se sada dobro oporavlja
Vidi originalni članak

Jadranka Certina (33), policajca ranjenog u pljački Raiffeisen banke u zagrebačkim Sesvetama, u petak su operirali u zagrebačkoj KB Dubravi. Na lijevoj ruci i nogama imao je fiksatore, koje su mu liječnici u petak skinuli.
- Ide na bolje. Sad je dobro, a kako li je samo bilo - rekla je s uzdahom olakšanja Jadrankova majka Danica. Njen sin će sad prvi put, 24 dana nakon ranjavanja, moći sjediti.
- Teško mu je bilo već ležati, ali bitno da se on oporavlja. Liječnici kažu da bi u bolnici trebao ostati još oko tri tjedna - priča majka.
Jadranko, kojeg je pljačkaš Kazimir Dužnović (28) pogodio sa sedam metaka i zadao mu 14 teških prostrijelnih rana, s obitelji i prijateljima, koji ga posjećuju u bolnici, razgovara o svemu, osim o kobnom 5. svibnju.
- Uopće se ne sjeća pljačke, a možda je tako i bolje. Vjerojatno bi ga to samo dodatno traumatiziralo - kaže majka. Jadranko je sa zaručnicom Mersihom Odobašić (28) za 19. rujna rezervirao salu za vjenčanje. Svi se nadaju kako će se hrabri policajac do tada oporaviti i sa zaručnicom zaplesati na slavlju. Osim ljubavi, slavit će i Jadrankov život, koji je zbog krvnika visio o niti.

U PLJAČKI HLADNOKRVNO UBIO MLADOG POLICAJCA
U krvavom pohodu Kazimir Dužnović ubio je policajca Ivana Grbavca (24). Osim Jadranka, ranio je i njegove kolege Kristijana Novosela (20), Milovana Dakića (50) i Boška Čenana (39). Oni su, nekoliko dana nakon horora koji su preživjeli u sesvetskoj banci, pušteni na kućnu njegu. Svi se dobro oporavljaju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • miss Arrogance 29.05.2009.

    Želim mu svu sreću u životu i da se brzo oporavi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare