To je to što me zanima!

'Raskalašenu navijačicu' Ministarstvo ipak neće kazniti

Djevojke su, podsjetimo, u Poljskoj navijale za naše nogometaše. Opustile su se i svima pokazale svoje atribute i ubrzo postale hit na 'društvenim mrežama'
Vidi originalni članak

Iz Ministarstva kulture u srijedu kasno popodne poslali su priopćenje u kojem su napisali kako neće kazniti svoju zaposlenicu koja je pokazala gole grudi u Poznanju.

- Etički povjerenici Ministarstva kulture obavili su razgovor s našom djelatnicom povodom fotografija sa slavlja i nogometne utakmice u Poljskoj i usmeno je upozorili da valja pripaziti na buduća ponašanja. Prema djelatnici neće biti poduzete nikakve sankcije - priopćilo je Ministarstvo.

Dvije djevojke su, podsjetimo, u Poljskoj navijale za naše nogometaše. Opustile su se i svima pokazale svoje atribute i ubrzo postale pravi hit  na 'društvenim mrežama'. 


Idi na 24sata

Komentari 356

  • 16.06.2012.

    Cure tražite svoja prava i budite ponosne (pride, prajd), to je sad moderno biti ponosan i tražit prava. U ovoj zamlji odmah ćete dobiti zakon koji to dozvoljava i regulira šta god to bilo, moralno ili nemoralno, samo da "tog ima na Zapadu" i da je sukladno EU i njihovim poremećenim, bahatim, dokonim i bogatim načelima. Članak 1. Dozvoljeno je pokazivati mlječne žlijezde na javnom mjestu, danju i noću. Članak 2. Odredbe članka 1 odnose se na građane oba spola, bez obzira imaju ih ili nemaju, kao i na one neopredjeljene koji ne znaju šta bi sami sa sobom od dosade i bahatosti. Članak 3. Mliječne žlijezde mogu živjeti u zajednici, te imaju sva prava zagarantirana ovim i drugim zakonima. itd.......

  • bond 007 16.06.2012.

    sramota, odmah bi letjele iz ministarstva. kakva je to kulturna žena koja izbacuje svoje sisurine i dozvoljava da ju tamo svaki pipa i liže? to je kultura? to se može uspoređivati s brazilskim plesačicama? one rade u ministarstvu kulture? zato nam i jest tako lijepo u državi kad nam takvi ljudi rade u njoj.

  • user_171386 16.06.2012.

    upravo tako. o svom trosku imaju pravo raditi sta hoce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare