To je to što me zanima!

Raskol zbog milijuna: Obitelj Nikole Lisičara na ratnoj nozi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlasnik Montmontaže Nikola Lisičar godinama je bio na listama najbogatijih Hrvata kao multimilijunaš. Za sobom je ostavio vrijednost od čak osam milijuna eura
Vidi originalni članak

Nikola Lisičar gradio je carstvo od 1995., kad postaje predsjednik uprave Montmontaže. S obitelji je godinama bio na listama najbogatijih Hrvata kao multimilijunaš. Za sobom je ostavio vrijednost od osam milijuna eura i obiteljski raskol.

- O Nikoli mogu reći samo sve najbolje , i to ne zato što ga više nema među nama. Bio mi je mentor, učitelj, čovjek koji je pokazivao izuzetnu brigu za firmu, lude socijalne osviještenosti prema zaposlenicima - priča nam njegov nekadašnji poslovni partner Ivan Nuić, koji mu je bio zamjenik do 2000. godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>>>>Kako se Nikolina obitelj posvađala i tko i koliko novaca traže njeni članovi pročitajte u tiskanom izdanju 24sata od utorka.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • razmisli2x 21.04.2015.

    malo mi nije jasno jer od kuda da djeca se svadaju kada je udovica tu i ona sve naslijeduje osim onoga sto je on imao prije braka tu imovinu djele djeca sa udovicom a sva zajednicka stecevina ostaje njoj i ona rasplaze sa tim osim ako ona sama zeli da podijeli.

  • itismeon24 21.04.2015.

    Ja kazem svaku kunu koju ostavis iza sebe nisi nikad trebao raditi za nju.

  • inessskica 21.04.2015.

    Očito je snaha u spomen na svekra nazvala svoj butik Nicolas....ah kako slatko!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare