To je to što me zanima!

Raskoš na 500 kvadrata: Ovo je stan koji prodaje Horvatinčić

Tomislav Horvatinčić (69) na aukciju je stavio dvije nekretnine - imanje iznad Samobora i luksuzni stan od gotovo 500 četvornih metara na Cvjetnom trgu...
Vidi originalni članak

Na web stranicama svjetske aukcijske kuće Sotheby’s International Realty pojavila su se dva oglasa. U jednom je oglašena prodaja građevinskog kompleksa na Samoborskom gorju, a u drugom luksuzni stan u središtu Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE GALERIJU:

Riječ je o nekretninama u vlasništvu Tomislava Horvatinčića (69) - imanju iznad Samobora i luksuznom stanu od gotovo 500 četvornih metara na Cvjetnom trgu, donosi Nacional.

IMANJE U SAMOBORU:

Trgovački centar, koji se nalazi u istoj zgradi gdje i luksuzni stan, Horvatinčić je početkom godine prodao austrijskoj Supernovi. Upućeni izvori otkrili su za Nacional da je Supernova za taj projekt platila približno 40 milijuna eura, dok je ostatak otpisala austrijska državna agencija HETA.

POGLEDAJTE IMANJE U SAMOBORU:

Podaci o poslovanju za 2015. pokazuju da je HOTO grupa krajem te godine imala 666,2 milijuna kuna kratkoročnog te 5,8 milijuna kuna dugoročnog duga. Austrijanci, navodno, osim kupoprodaje kompleksa Cvjetni žele ulagati i u prenamjenu HOTO centra u Svetoj Nedelji u medicinsko-poslovni centar.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 04.10.2017.

    Rado bih kupila ovaj "stančić", al eto Uskoka odmah na vrata. :))))

  • neutina 03.10.2017.

    Meni to čudovište u ljudskom obliku djeluje na isušeni kostur ili nekog tko ima rak,možda mu treba silna lova da si kupi novi život.

  • LIJEPA LI SI 03.10.2017.

    Tesko ce to netko posten kupiti , posten covjek tamo osjeca jak smrad koji je tesko ,odnosno,nemoguce prozraciti . Taj gdje jednom udje ta prostorija se nemoze provjetriti od smrada. . . . . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare