To je to što me zanima!

Raspad koalicije u Osijeku? I HDZ dao ostavke u Odborima

Ne želimo obnašanjem dužnosti u gradskim tvrtkama davati potporu gradskoj politici koja favorizira lijeve stranke iz koalicije, rekao je HDZ-ovac Damir Kramarić
Vidi originalni članak

Nakon što je prošli tjedan Anto Đapić, predsjednik osječkog Gradskog  vijeća i Demokratskog saveza nacionalne obnove (Desno), podnio ostavku na mjesto predsjednika Nadzornog odbora u Gradskom prijevozu putnika, u utorak je i HDZ učinio isto, ponudivši gradonačelniku Ivanu Vrkiću da ''radi što hoće'' s direktorskim mjestima i dužnostima u Upravnim i Nadzornim odborima u nekoliko gradskih tvrtki koje su vodili ljudi iz te stranke. 

- Ovo nije raspad koalicije. Mi ćemo i dalje na Gradskom vijeću podržavati sve projekte od važnosti za građane Osijeka. No ne želimo svojim obnašanjem dužnosti na poslovima u gradski tvrtkama davati potporu trenutnoj gradskoj politici koja favorizira lijeve stranke iz koalicije SDP i HNS - rekao je predsjednik osječkog HDZ-a Damir Kramarić. 

Kramarić (HDZ): Mi smo manji uhljebi od njih 

Prema njegovim riječima, SDP-u i HNS-u je u ove dvije godine bilo bitno samo 'uhljebljivanje' svojih članova i simpatizera. Na pitanje novinara, znači li to da je HDZ svoje članove nije, Kramarić je rekao kako su oni ipak ''manji uhljebi''. 


Idi na 24sata

Komentari 40

  • bajica1009 03.03.2015.

    Jednom napisah kako je tema Vukovar i Sisak, da dolazi Osijek i Split i evo dogodio se narod hdz ruši one koji su nepodobni karikaturisti i udomljeni rezultat će biti isti ništa već viđeno, sad je opet u igri Miroslav Škoro za gradonačelnika Osijeka, a možda i Splita nikad se ne zna.

  • jožek2 03.03.2015.

    A kad su oni bili na vlasti u osjeku onda su samo svojim članovima davali i nikom više pa sad nek vide kako je to kad to drugi rade za sebe, a u ostalom njih ni netreba ni u kakvim gradskim tvrtkama niti bilo gdje drugdje.

  • ilmare 03.03.2015.

    Mi smo manji uhljebi ...kaže HDZovac Kramarić . Priznaju da su uhljebi ?? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare