To je to što me zanima!

Rasplodni bik ubio muškarca: Napao ga i prikliještio uza zid

Zaposlenik veterinarske stanice kraj Varaždina u Biškupcu čistio je boks s bikovima kada ga je životinja napala oko 11.45 sati. Muškarac (42) je umro na mjestu
Vidi originalni članak

Bik je u utorak oko 11.45 sati usmrtio djelatnika (42) Centra za umjetno osjemenjivanje Veterinarske stanice u Biškupcu kraj Varaždina. Muškarac je ondje radio više od deset godina na poslovima održavanja, a tom je prilikom, kao i mnogo puta prije, čistio boks s bikovima. Neslužbeno doznajemo da ga je bik napao i prikliještio uz ogradu, te je muškarac umro na mjestu. Iz PU varaždinske javljaju da će tijekom srijede imati više informacija o okolnostima događaja.

- Nikad se ništa ovakvo nije dogodilo ovdje. Nisam bio prisutan kad se to dogodilo i ne mogu vam ništa reći. Sutra od mojih nadređenih možete dobiti službenu izjavu - kratko nam je rekao dežurni veterinar kojeg smo zatekli u krugu veterinarske stanice.  

Od žene koja stanuje u susjedstvu veterinarske stanice doznali smo da je pokojnik bio dobar i uvijek dobro raspoložen čovjek. 

- Strašno je to što se dogodilo. Kad sam čula, nisam vjerovala. Volio je životinje i ovo je grozan način za umrijeti - rekla je. 

Inače, bikovi borave u boksu veličine 16 kvadrata, dok je vanjski dio za šetnju velik još 20 kvadrata.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • maradonamario 20.09.2012.

    bedak tamo radio skoro 20 godina i u tih 20 godina jedanputzaboravio bika svezat i bik se razljutio

  • 20.09.2012.

    Mjere osiguranja? Prostor B u koji se prepušta životinja dok čistiš Prostor A? Standardi EU iz domene veterinarstva u koje se toliko uzdamo i koje smo sve prepisali? Inspekcija uvjeta? NULA BODOVA i opet je čovjek platio životom zbog opće ne brige i (rekli bi Srbi) javašluka.

  • tomor4 19.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare