To je to što me zanima!

'Rasprava o jednom saborskom zastupniku bila bi suđenje...'

To bi bio presedan zbog kojeg bi većina zastupnika mogla tražiti saborske sjednice o kolegama iz oporbe. To bi bilo suđenje, a ne rasprava, rekao je predsjednik Sabora
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u razgovoru za RTL Danas komentirao je odluku o neodržavanju tematske sjednice o Miloradu Pupovcu te kazao kako je to 'principjelna odluka'. 

- O saborskim zastupnicima odlučuju građani i birači. Ovo je prvi puta da se o jednom saborskom zastupniku vodi saborska rasprava. To bi bio presedan zbog kojeg bi većina zastupnika mogla tražiti saborske sjednice o kolegama iz oporbe. To bi bilo suđenje, a ne rasprava. Radi se o principijelnoj odluci, svejedno mi je što misli Pupovac, da je bilo tko drugi u pitanju tražio bi istu odluku - rekao je Jandroković. 

MILORAD PUPOVAC: 'Nitko ne čuje kada se skandira Za dom spremni, osim mene...'

Komentirao je i prosvjed kojeg je u Vukovaru najavio gradonačelnik Ivan Penava. 

- Vidljivo je da postoje političke stranke i pojedinci koji bi htjeli iskoristiti stradanje Vukovara za svoje političke ciljeve. To je nedopustivo - rekao je Jandroković i dodao kako 'Penava ima dobre namjere'. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tuti fruti 11 21.09.2018.

    Kaj nisu nekakvi bradati došli rušiti ,silovati ,razarati protjerivati po hrvatskoj?

  • kung fu panda 21.09.2018.

    U potpunosti se slažem ,trebali bi održati sudjenje za sve

  • stoposto hrvat 21.09.2018.

    Glumiti češ njonjo ti još malo djed mraza to če ti bit jedini posao a sad kad hdz izgubi predji u drugu stranku ili ostani kao jaka oporba u saboru i kupi si puno pertli i čepova

Komentiraj...
Vidi sve komentare