To je to što me zanima!

Raste vodostaj Zrmanje, u Obrovcu spremni za poplave

Zbog visokih vodostaja i nepovoljne hidrometeorološke prognoze, Hrvatske vode proglasile su danas pripremno stanje obrane od poplave. Oko zgrade Doma kulture u Obrovcu preventivno je postavljen zid od vreća s pijeskom
Vidi originalni članak

Zbog visokog vodostaja rijeke Zrmanje djelatnici Službe civilne zaštite Zadar Ravnateljstvo civilne zaštite MUP RH u četvrtak su sudjelovali u pripremnim aktivnostima obrane od poplava na području grada Obrovca.

- Zbog visokog vodostaja rijeke Zrmanje, oko zgrade Doma kulture u Obrovcu preventivno je postavljen zid od vreća s pijeskom. Aktivnosti se provode uz zajedničku koordinaciju i komunikaciju predstavnika Hrvatskih voda sa predstavnikom RHE Velebit, Vodocrpilištem Dolac i načelnikom Stožera civilne zaštite grada Obrovca. Zbog visokih vodostaja i nepovoljne hidrometeorološke prognoze, Hrvatske vode proglasile su danas pripremno stanje obrane od poplave na branjenom području 26: područje maloga sliva Zrmanja – zadarsko primorje, dionica F.26.1. rijeka Zrmanja dionica: ušće - Brana Razovac i F.26.2. rijeka Zrmanja dionica: Brana Razovac – vrelo - napisali su iz Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare