To je to što me zanima!

Rastrošni ministri morat će dati ostavku ako će previše trošiti

Korisnici državnog proračuna morat će paziti kako troše. Ako se potroši više novca od predviđenog smanjit će se sredstva u istom iznosu za sljedeću godinu
Vidi originalni članak

Vlada će u petak Saboru predložiti Zakon o fiskalnoj odgovornosti. Prema njemu svi korisnici proračuna, jedinice lokalne i regionalne samouprave morat će racionalno raspolagati svojim sredstvima. Ako ministri ili gradonačelnici prekorače trošenje sredstava morat će premijerki staviti mandat na raspolaganje. Ako se potroši više novca od predviđenog smanjit će se sredstva u istom iznosu za sljedeću godinu. Ukupni rashodi općeg proračuna, u koji su uključeni onaj državni, lokalni i regionalni, godišnje će se smanjivati za najmanje jedanpostotni bod BDP-a sve dok ne bude na nuli. Prema pisanju Večernjeg lista Jadranka Kosor zatražila je potporu oporbe pri izglasavanju zakona.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • konjina 19.11.2010.

    odlazi bando lopovska

  • biokovo 19.11.2010.

    JEBENA ROSPIJO POKVARENA , JEBALA VAS 7 AMERIČKA FLOTA U ŠUPAK RASCVITANI ... BANDO LOPOVSKA POKVARENA .U ZATVOR SA VAMA !!!

  • glasna_1 19.11.2010.

    oni će biti smjenjeni a smanjit će se sredstva u istom iznosu za sljedeću godinu???? kojim pravom kazniti onog tko će doći na njegovo mjesto i sve korisnike tih sredstava???? ma ko je ovde lud???

Komentiraj...
Vidi sve komentare