To je to što me zanima!

Rat oko Bandićevog groba: Ako žele izgraditi spomenik, moraju ga iskopati?! 'Zakon je tu jasan'

Vesna Bandić predala je zahtjev za gradnju spomenika. Zakon zabranjuje gradnju na sadašnjoj lokaciji groba...
Vidi originalni članak

Ove godine, poručili su mi iz Grada, čekamo nalaz inspekcijskog nadzora Ministarstva kulture i medija nad utvrđivanjem zakonitosti postupka proširenja grobnog polja 112 A i zasnivanja dvaju grobnih mjesta na njemu. Doista ne znam čemu sve ovo. Zar bi netko ‘izmještao’ našeg Milana i na čiju inicijativu se sve ovo događa?, rekla nam je Vesna Bandić, supruga pokojnog zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, koji dvije godine nakon smrti izaziva mnoge kontroverze u Zagrebu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • patrik93 18.02.2023.

    Dajte najte, ništa na Mirogoju nije zadano , napravljen je i spomenik Glas Hrvatske žrtve preko puta, napravljen je i grob Franhe Tuđmana , napravljeni su mnogi spomenici pa će tako biti i ovaj Milana Bandića . Da su ti zaštitari kojim slučajem bili aktivni prine 100 godina pa na Mirogoju ne bi bilo niti jednog groba 🤣🤣🤣

  • Vicika 18.02.2023.

    Pogana Vlaka željno iščekuje svoga sina razmetnoga. A tako će onda i gđa Vesna konačno primit malo motiku u ruke i brinut o tisućama maslina, šipaka, čela i td.A to bi bilo i najpravednije. Zagrebu je dao to što je dao, učinio mu to što je učinio pa vrijeme je da se odmakne od Zagreba ..... konačno više. Ima tamo mjesta da cijeli 365 pođe za njime.

  • 18.02.2023.

    U aleji velikana moze biti jedino u mjestu rođenja….poganoj vlaki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare