To je to što me zanima!

Ratni zločin: P. Ćirića, krvnika s Ovčare, uhitili u Beogradu

Očekuje se da će sudski postupak protiv Petra Ćirića, početi 15. studenoga odnosno, nekoliko dana prije nego se obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara
Vidi originalni članak

Srbijanska policija u Beogradu je uhitila Petra Ćirića zbog ratnog zločina počinjenog na Ovčari u studenom 1991. godine, doznaje HRT. Očekuje se da će sudski postupak protiv Ćirića, koji je u rukama srbijanskog pravosuđa, početi 15. studenoga, odnosno nekoliko dana prije nego se obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara kao i zločin na Ovčari gdje su strijeljana 193 civila, ranjenika i branitelja.

Bruno Vekarić, zamjenik glavnog tužitelja za ratne zločine, rekao je medijima da se Ćirić tereti za događaje u hangaru Veleprometa, gdje je bilo zatočeno na tisuće Vukovaraca i gdje su mnogi mučeni i ubijeni, te za pogubljenja na Ovčari gdje je Ćirić bio u streljačkom vodu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Aurelije13 27.10.2012.

    Ma jadničak je bio kuhar,nije on pucao,nije čak ni bio u Hrvatskoj...Sigurno su ga zamjenili sa nekim?Kaj nije malo zalutao na Baniju ne bi vidio srbije više..

  • dipase 27.10.2012.

    U VUKOVAR NA TRG S NJIMA PA NEKA NAROD ODLUČI...

  • user_102315 27.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare