To je to što me zanima!

Ratnog heroja neće izbaciti iz stana s djecom i ženom

SPAŠENI! Ministar policije Tomislav Karamarko je obećao branitelju Ljubomiru Ljubičiću da njegovu obitelj nitko neće deložirati te da će im naći stan
Vidi originalni članak

Iako je ministar Tomislav Karamarko obećao pred javnošću i osobno Ljubomiru Ljubičiću da neće sa svojom ženom i četvero djece biti deložiran iz stana od 29 četvornih metara u Teslinoj 9 u Zagrebu, njegova supruga Nediljka još ne vjeruje da je to istina.
- Vjerujem samo u papir, izigrani smo mi od riječi. Kad to vidim crno na bijelo, tad ću slaviti jer ovo je možda tek dobra priča u povodu Dana pobjede. Istina je da su ministar i premijerka Kosor osobno obećali mojemu mužu kako će nam riješiti nešto što će biti konkretno i trajno vlasništvo. Želim im vjerovati - kaže Nediljka te dodaje kako će ona i njezin Ljubo na kraju dobiti PTSP zbog stresa vezanog uz stan. Taj dan kad su trebali biti deložirani, osim što je ministar to osobno stopirao, poslao je i automobil po Ljubomira kako bi ga odvezao na svečano postrojavanje prvih redarstvenika u zagrebačkoj Policijskoj akademiji. Prvi ratni zapovjednik Antiterorističke postrojbe Vojne policije bio je presretan jer mu je, naglašavaju Ljubičići, pristupilo petstotinjak njegovih kolega. Čestitali su mu na hrabrosti i podržali ga u borbi za krov nad glavom. Tu večer je prvi put nakon dugo vremena njegova Nediljka, kako nam je rekla, usnula bez da je uzela tablete za smirenje.
- Obećali su nam najkasnije u ponedjeljak javiti kakav im je konkretan plan. Hoćemo li ostati ovdje ili će nam ponuditi stan u nekom drugom dijelu Zagreba. Osobno, voljela bih ostati u našem stančiću. Iako je usko, a nas je puno, naviknuli smo se. Djeca mi idu tu u školu, imaju prijatelje, sve im je tu...

Idi na 24sata

Komentari 44

  • krizbaher 05.08.2010.

    Za koji klinac sam ja onda dizao kredite da si kupim stan i da imam gdje živjeti sa ženom i djetetom?! Pa ako država daje stanove šakom i kapom, što ga i meni onda ne daju?! Čovječe, kad vidim, ovdje u Osijeku, kakvi gmazovi (čitaj: alkoholičari, narkomani i ljenčine) su dobili stan od grada, koji im uz to, još plaća i režije jer su socijalni slučajevi, dođe mi da zadavim sam sebe! Ja moram ići na posao i krvavo zarađujem za život, a neke zaboli ona stvar, i traže od države da ih uzdržava! Jebe.m ti pravdu i život!

  • jovanka 05.08.2010.

    neka se matera primi posla !!!

  • user_48884 05.08.2010.

    Bogs i kriticarka su potpuno u pravu. Najlakše je biti socijalan slučaj plus štancati djecu za pojačavanje dojma. No obzirom da je hrpa kretena nabila gomilu minusa na moj sličan komentar u vezi prošlog članka o ovoj obitelji, očekujem da će se nažalost isto ponoviti ovdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare