To je to što me zanima!

Raul Castro više ne želi biti predsjednik? 'Imam 82 godine'

Navršio sam 82 godine i imam pravo povući se, rekao je kubanski predsjednik Raul Castro uz smijeh novinarima. Raul je na mjestu predsjednika naslijedio brata Fidela
Vidi originalni članak

Navršio sam 82 godine i imam pravo povući se, rekao je kubanski predsjednik Raul Castro uz smijeh novinarima. Raul je na mjestu predsjednika naslijedio brata Fidela, a u nedjelju bi trebao biti izabran na drugi petogodišnji mandat. 


Idi na 24sata

Komentari 21

  • The_Man 24.02.2013.

    on je doživotni predsjednik uz volju naroda, na kubi su ljudi sretni, američka propaganda je ostalo, tako je bilo i kod nas, kad je tito umro juga je plakala cjela, ostalo je nacionalistička propaganda..

  • Komitetlija 24.02.2013.

    Raule nemojte to činiti svom narodu. Ti i tvoj brat uspostavili ste najveći oblik demokracije na svijetu. Vašim odlaskom država će ući u tunel jednoumlja. U HNS-u provode partijske demokratske izbore i izlaze sa listom gdje članovi mogu birati kandidata - jedan predložen.

  • alankino 23.02.2013.

    neki političari nisu sposobni obzirom na godine ni unuče voditi a kamoli državu, ako netko mora sa 65 u penziju, u drugim službama, onda treba i te ishlapljele starce isto strpati u mirovinu,a nekima bi i aklo test trebalo raditi na poslu

Komentiraj...
Vidi sve komentare