To je to što me zanima!

Ravnatelj Hitne u Karlovcu ima koronu: Stožer u samoizolaciji

U samoizolaciju su stavljeni svi članovi Stožera i osobe u bliskom kontaktu s oboljelom osobom. Bit ćemo testirani nakon 48 sati, kao što je to i slučaj s bilo kojim kontaktom oboljele osobe, rekli su iz Stožera
Vidi originalni članak

Iz Stožera CZ Karlovačke županije stižu loše vijesti. Od koronavirusa je obolio član Stožera, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije Nikša Antica i u samoizolaciju su stavljeni svi članovi Stožera.

- Na žalost, moramo Vas obavijestiti da se dogodila situacija koje smo se pribojavali. Članovi Stožera CZ Karlovačke županije svakodnevno su bili najizloženiji mogućnošću zaraze s obzirom da su bili na „prvoj crti“ obrane te se dogodio i proboj zaraze u Stožer. Tako Vas moramo obavijestiti da je obolio ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije, ujedno i član Stožera CZ Karlovačke županije - rekli su iz Stožera i nastavili:

- Sukladno tome i ozbiljnosti situacije, u samoizolaciju su stavljeni svi članovi Stožera i osobe u bliskom kontaktu s oboljelom osobom. Svi mi, bit ćemo testirani nakon proteka 48 sati, kao što je to i slučaj sa bilo kojim kontaktom oboljele osobe - priopćio je Stožer u nedjelju izvanrednim priopćenjem. 

S obzirom da je čitavo vodstvo Stožera do daljnjega u samoizolaciji, uključujući i zapovjednika, od današnjeg dana objedinjenu funkciju zapovjednika i načelnika Stožera CZ Karlovačke županije preuzima zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar. Karlovačku županiju do daljnjega će voditi zamjenica župana Martina Furdek-Hajdin.

Naglasili su da su  započele poduzimati propisane protuepidemijske mjere kako bi se spriječilo daljnje širenje bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ARMAGEDON 12.04.2020.

    NE vidim rješenja sve dok se ne pronadje cijepivo ! Ono što brine većinu pametnih ljudi jest činjenica da će biti sve lošije po pitanju gubitaka radnih mjesta, propale turističke sezone, globalne recesije i porasta socijalnih disturbancija ! GDJe je kraj ovome što su nam stvorili Kinezi !!?

  • 12.04.2020.

    Zašto ne objave iz kojeg su mjesta ostali zaraženi coronom,samo kažu da ih je 26 zaraženih u županiji....bilo bi dobro da znamo jel koji iz nekog sela,prigradskog naselja,da se znamo bolje čuvati....

  • Hipik20 12.04.2020.

    U zatvor sa njim

Komentiraj...
Vidi sve komentare