To je to što me zanima!

Ravnatelj ozvučio cijelu školu i prisluškivao profesore u Srbiji

Policija je zatekla probušene rupe za kablove, mikrofone, video-opremu, a uređaju su bili po određenim prostorijama u školi. Jedna od zaposlenih u školi rekla je za Kurir da je i sama 'primijetila da je ravnatelj prati'
Vidi originalni članak

U Glazbenoj školi Petar Ilić u Aranđelovcu u Srbiji policija je na temelju anonimne dojave pronašla uređaje za prisluškivanje, mikrofone i kamere. Policija je zatekla probušene rupe za kablove, mikrofone, video-opremu, a uređaju su bili po određenim prostorijama u školi.

Kako piše Kurir, ravnatelja škole Ivana Cvetkovića grupa profesora i djelatnika škole posljednjih mjeseci prijavljuje za mobbing, nezakonite radnje i samovolju, a danas nije imao komentara za medije. 

Jedna od zaposlenih u školi rekla je za Kurir da je i sama 'primijetila da je ravnatelj prati'.

- Recimo, ako se pojavite negdje, odmah se stvore 'njegovi' ljudi. Događaju se nenormalne stvari, a svi smo mišljenja da je ravnatelj ozvučio školu - kaže ona i dodaje da je dva dana prije nego je policija pronašla ozvučenje vidjela ravnatelja kod škole s čovjekom koji je nosio ljestve. Kaže i da je vidjela kablove, rupe u zidovima i mikrofone.

Policija je predala izvještaj tužiteljstvu, ali oni su profesoricu koja je prijavila slučaj uputili na prosvjetnu inspekciju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • croc hunter 27.10.2018.

    Ilija Čvorović

  • Car Selasije 27.10.2018.

    ozna sve dozna

  • RXM40 26.10.2018.

    Ovaj nije čuo za bežične "bubice"

Komentiraj...
Vidi sve komentare