To je to što me zanima!

Ravnatelj policije je posjetio dva teško opečena policajca

Muškarac je u Belovaru kraj Sesveta zapalio sebe, oca, dijete i dvojicu policajca. Dijete je lakše ozlijeđeno, a policajci su teško ozlijeđeni i u umjetnoj su komi
Vidi originalni članak

Ravnatelj policije Vlado Dominić te načelnik PUZ-a Goran Burušić  u ponedjeljak su u  Klinici za traumatologiju u Zagrebu posjetiti dvojicu policajaca koji su ozlijeđeni u nedjelju u intervenciji u Belovaru kraj zagrebačkih Sesveta. Policajci su teško ozlijeđeni.

Liječnik je rekao kako su opekline teške. Policajci su trenutno u umjetnoj komi i stabilno su. Prognoze će liječnici moći dati za nekoliko dana. Opečeno im je više od 50 posto tijela. 

Ravnatelj policije i načelnik PUZ-a su rekli kako je riječ o mlađim kolegama koji su na intervenciju bili pozvani od strane člana obitelji. Naglasili su i kako je najvažnije da kolege prežive i da se oporave. 

U Belovaru se Kristijan (29) u nedjelju posvađao sa suprugom (25). Otišao je iz kuće po benzin. U međuvremenu su njegovi ukućani pozvali policiju. Kristijan je, kad se vratio, odjednom počeo sve polijevati benzinom i najvjerojatnije opuškom zapalio vatru. U plamenu su ozlijeđena dva policajca, Kristijan, njegov otac i jedno dijete (5). 

Kristijan je teško ozlijeđen, no nije u životnoj opasnosti. Ima opekline na više od 50 posto tijela. Dijete (5) ima lakše ozlijede. 

Kristijan je evidentiran i 8. ožujka za pokušaj ubojstva nožem na benzinskoj postaji. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 21.05.2013.

    Baš policajci imaju nešto od toga što ih je posjetio ravnatelj. Bolje da im je dao ovlasti da se brane na adekvatan način. I plaće dostojne tog posla.

  • 21.05.2013.

    Mislim da je potrebno unaprijediti sustav edukacije policijskih službenika. Oni bi morali znati "odvagnuti" i predvidjeti određene situacije koje se mogu izroditi. Ne znam baš da bi netko samo tako mogao politi američkog ili njemačkog, švicarskog a pogotovo talijanskog policajca benzinom i još ga stići zapaliti???? Ne bi ni znao što ga je snašlo, probudio bi se u zatvoru ili u vječnim lovištima.

  • teslazagi 21.05.2013.

    mislim da bi se trebali ozbiljno zabrinuti za budućnost i kamo je to sve otišlo.....ovo društvo je izmaklo kontroli i nema joj pomoći .....ovoga će biti sve više pitanje je samo gdje i kada...na nama je da se naučimo snalaziti i izbjegavati neke stvari....činjenica je da nas previše ima a ološi na svakom čošku što je uzrok tomu pitajmo našu vladu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare