To je to što me zanima!

Ravnateljstvo policije: Mi ne pratimo Čedu Prodanovića

Ravnateljstvo policije odlučno demantira takve navode, odnosno da se takve zakonske mjere i ovlasti policije primjenjuju ili su se primjenjivale prema odvjetniku
Vidi originalni članak

Ravnateljstvo policije danas je demantiralo navode odvjetnika Čede Prodanovića, koji je tijekom suđenja svom klijentu Ivi Sanaderu u ponedjeljak rekao kako "zna da ga policija prati".

"Ravnateljstvo policije odlučno demantira takve navode, odnosno da se takve zakonske mjere i ovlasti policije primjenjuju ili su se primjenjivale prema odvjetniku Čedi Prodanoviću", poručuju iz MUP-a.

Podsjetimo, Prodanović je tijekom suđenja za slučaj Fimi media, komentirajući optužbe da je pokušao utjecati na svjedoke, rekao kako je svjestan da se nalazi pod policijskom pratnjom.

- Nisam idiot da ispred svjedoka nagovaram svjedokinje na promjene iskaza, osim toga, ja stanujem pet minuta dalje od kuće g. Sanadera i mene se stalno tajno prati, a to znam jer sam te koji me prate sasvim slučajno ulovio ispred svoje kuće - rekao je tada Prodanović.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • kaj bum ko sirotek išel tam 09.12.2012.

    To je takav šljam od čovjeka... Mislim da bi ga trebali popratit malo.. Mislim da bi svašta otkrili...

  • zeko mrkvica 09.12.2012.

    bili jednom Ivica i Marica...da bi našli jedno drugo u čudnovatoj šumi bacali su mrvice.....ali doletjela je ptičica i počela papati mrvice ...I KAJ SAD???

  • EvEvil 09.12.2012.

    u ovoj se situaciji nadam da policija laže...

Komentiraj...
Vidi sve komentare