To je to što me zanima!

Razak: Zbog obitelji ne želim zaključiti da je MH370 nestao

Prema dostupnim dokazima bilo bi teško zamisliti išta drugo, ali još moramo misliti na osjećaje članova obitelji putnika i posade, kaže malezijski premijer Najib Razak
Vidi originalni članak

Malezijski premijer Najib Razak izjavio je u četvrtak kako će njegova vlada sljedeći tjedan objaviti preliminarno izvješće o nestalom zrakoplovu Malaysia Airlinesa MH370, koji je netragom nestao početkom ožujka s 239 putnika i članova posade, piše CNN

U intervjuu je pojasnio zašto još uvijek ne želi zaključiti da je zrakoplov nestao.

- Prema dostupnim dokazima bilo bi teško zamisliti išta drugo, ali za sada još moramo misliti na osjećaje članova obitelji putnika i posade. Neki od njih su sami rekli da nisu spremni prihvatiti da je let izgubljen dok za to ne budu imali čvrste fizičke dokaze - rekao je Razak. 

Potraga ušla u 48. dan

Obitelji putnika i posade i dalje zahtijevaju odgovore. Partnerica jednog od putnika za CNN kazala je kako će obitelji odgovore potražiti direktno  od Boeinga, proizvođača nestalog aviona. 

Iz kompanije su tek kratko reagirali priopćenjem u kojem su izrazili svoje žaljenje zbog nesreće. 

- Naše misli i najdublji osjećaji su  i dalje s obiteljima čiji su voljeni bili na letu MH370.  Boeing i dalje aktivno surađuje u istrazi - stoji u priopćenju. 

Potraga za mogućim ostacima zrakoplova u južnom Indijskom oceanu i dalje traje. U srijedu je objavljeno kako su pronađeni metalni dijelovi za koje se vjerovalo kako bi mogli biti dijelovi Boeinga 777, no ispostavilo se da ne pripadaju nestalom zrakoplovu. Potraga je u četvrtak ušla u 48. dan. Zrakoplov su radari posljednji put zabilježili 8. ožujka na letu iz Kuala Lumpura u Peking.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kung fu panda 25.04.2014.

    zataškavanje u punom jeku ,lažete obitelji bezobrazno

  • kolega727 25.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nocni_kupac 24.04.2014.

    Missing Plane MH370 Conspiracy Theory Goes Viral: Was Passenger Jet Shot Down By American Military Forces?

Komentiraj...
Vidi sve komentare