To je to što me zanima!

Razbijačima auta iz Srbije kazna za zločin iz mržnje

Šteta na Peugeotu srpskog odvjetnika je oko 10.000 kuna. Mladići su bili pijani, a u četvrtak će ih policajci privesti istražnom sucu u Dubrovniku
Vidi originalni članak

Policija je uhitila tri mladića u dobi od 21, 22 i 24 godine iz Župe dubrovačke zbog sumnje da su u srijedu  oštetili Peugeot odvjetnika Branislava Popovca (50) iz Beograda. Auto je bio parkiran ispred hotela, a mladići su razbili vjetrobransko staklo, staklo na vratima i retrovizor te udubili poklopac motora i probušili stražnju gumu. Snimile su ih nadzorne kamere. Šteta je oko 10.000 kuna. Mladići su bili pijani. Prijavljeni su za kazneno djelo zločina iz mržnje i oštećenje tuđe stvari. U četvrtak će ih privesti istražnom sucu u Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • UNPROFOR 20.01.2017.

    Ja 7 noći i dana u BG parkirao na ulici auto sa vašom registracijom i to u zabaćenim ulicama i ništa . Samo su cepljeni na gentelmenstvo. Da mora saputnik izaći , da bi zaustavio promet, da izađem sa parkirnoga mjesta ispred glavne crkve , to nigdje doživjeo nisam . Isto tako , da te pusti , jasno vidi stranac iz trake u traku , grozota ! Turski sistem vožnje !

  • UNPROFOR 20.01.2017.

    Kako vas nije sramota prihvatiti ispravku , da su bili pijani ! Šta nisu razbili onda bilo koji , koji jim je bio na truku , nego našli Srbijanski ! Što trijezan misli , to pijan radi !

  • njonjo 18.07.2009.

    nisam za razbojnistvo ali neka oni idu sebi na more (ada ciganlija) a mi cemo sebi ,jer ja vise nevjerujem nikome nakon 90-tih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare