To je to što me zanima!

Razbio je djevojci zube jer ga je maknula s profilne fotografije

Nakon ugodnog izlaska s prijateljima, Andrew McNair je vlastitoj djevojci izbio tri zuba nakon što je vidio da je profilnu fotografiju na Facebooku na kojoj su bili zajedno zamijenila drugom fotografijom na kojoj je sama.
Vidi originalni članak

Kada je odlučila promijeniti profilnu fotografiju na Facebooku, Britanka Lois Ashton nije ni sanjala da će ju to 'stajati' tri izbijena zuba i slomljene čeljusti. No, upravo se to dogodilo nakon što su se Lois i njen partner vratili iz izlaska s prijateljima koji je prošao u najboljem redu. 

Lois Ashton je naime odlučila za profilnu fotografiju staviti svoju novu fotografiju na što je Andrew poludio jer je na staroj profilnoj fotografiju uz nju bio i on. 

- Prvih nekoliko mjeseci veze sve je bilo savršeno, prisjetila se Lori početka veze s Andrewom, piše Daily Mail

- Kako su mjeseci prolazili, tako se i on mijenjao. Prvo me pljusnuo. Onda me udario i ostavio mi masnicu na oku. 

- Već tad sam ga trebala ostaviti, no on bi svaki put plakao i ispričavao se, pa sam ostajala s njim, ispričala je Lois. 

Kada se dogodio posljednji i najbrutalniji napad, Lois se bojala za vlastiti život. Tada je istrčala iz kuće i krvava lica prolaznike molila za pomoć. Sada bivši partner ju je udarao toliko brutalno da joj je jedan zub probio desni i gotovo ušao u nos. 

Lois danas pati od PTSP-a, ima napadaje panike te ima problema s izlaskom iz stana i u komunikaciji s ljudima. 

Andrew McNair prvotno je osuđen na 36 mjeseci zatvora, ali vani je bio već nakon 11, zbog dobrog ponašanja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • acivij 16.01.2019.

    "... ali vani je bio već nakon 11, zbog dobrog ponašanja. " .......................................................................................................................................................................................................... Izgleda da je čuvarima davao dobrovoljno. U ćeliji ga nitko nije pitao čija će švalerka biti. Kako se kojem prohtjelo, tako je i bilo ...

  • Popy_1 14.01.2019.

    A on je plakao i ispricao se. Pa jbt glupih zena danas. Tako vam i triba kad bolesnika ne ostavite na vrime...tj cim vidite da vas kontrolira i digne ton.

  • 14.01.2019.

    ma da, fejs kriv a ne idiot....

Komentiraj...
Vidi sve komentare