To je to što me zanima!

Razbio Mercedes, ostavio ga na tračnicama i odšetao

Mercedes je navodno prošao kroz crveno i udario u Toyotu Yaris riječkih tablica u kojem su bile tri djevojke. Policija je odbjeglog vozača uhvatila
Vidi originalni članak

Na raskrižju Horvaćanske i Rudeške u Zagrebu u subotu oko 23 sata sudarili su se bijeli Mercedes i Toyota Yaris.
- Mercedes je jurio Horvaćanskom i prošao kroz crveno te udario Toyotu, pričala je grupica mladih koja se našla na mjestu nesreće.
Na riječku Toyotu Yaris naletio je zagrebački Mercedes. Od siline udarca Toyota se zarotirala te udarila u ogradu tramvajske postaje i stup javne rasvjete. Mercedes se zaustavio na tračnicama. Nije mogao dalje, pa je vozač pješice pobjegao. No brzom intervencijom, ekipa za očevid 2. policijske postaje Lučko brzo ga je uhvatila. P. B. (22) je priznao da je prošao kroz crveno te pokušao izbjeći auto u raskrižju. Izmjereno mu je 1,14 promila alkohola. Vozačica Yarisa imala je 0,38 promila. Ona i dvije putnice ozlijeđene su i prevezene u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cooleech 13.10.2008.

    Kretenčina! Glup k\'o stup! Moga je ostavit i osobnu na cesti i očekivat da će pobjć i proć nekažnjeno! Sreća u nesreći da nema mrtvih! Nebi on meni opet tako lako za volan.. Slomit mu ruke i noge i tako opet čim zacjele!

  • banja 12.10.2008.

    Izgleda da je ovde j... lud zbunjenog !

  • renka3010 12.10.2008.

    pa nije on kupio auto i sta ga briga!to ce sve tata sredit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare