To je to što me zanima!

Razbio 'Pozdrav suncu', ide na slobodu: 'Opasan je za okolinu'

Iako je medicinskim vještačenjem utvrđeno da je opasan za okolinu i da bi trebao ostati u istražnom zatvoru, odnosno smješten u zdravstvenoj ustanovi za brigu i liječenje duševnih bolesnika, mladić će na slobodu
Vidi originalni članak

Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Zadru pustilo je na slobodu T.K. (25) iz Zadra koji je krajem svibnja u mahnitom stanju razbio 38 staklenih ploča na poznatoj prostornoj instalaciji Pozdrav Suncu, javlja Zadarski.hr. 

Iako je medicinskim vještačenjem utvrđeno da je opasan za okolinu i da bi trebao ostati u istražnom zatvoru, odnosno smješten u zdravstvenoj ustanovi za brigu i liječenje duševnih bolesnika, mladić će na slobodu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Okrivljenik je pušten na slobodu, a mi smo na tu odluku Izvanraspravnog vijeća Općinskog suda podnijeli žalbu. Tražili smo da okrivljenik ostane u istražnom zatvoru, odnosno da, sukladno psihijatrijskom vještačenju, bude smješten u nekoj zatvorenoj instituciji, jer je opasan za okolinu - potvrdio je državni odvjetnik Ivica Škara za Zadarski. 

VANDALSKI ČIN Uništio Pozdrav suncu: Policija u Zadru privela mladića (25)

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 30.08.2019.

    Koja drzava.

  • Ekaterina_1 29.08.2019.

    Samo u Hrvatskoj!

  • 29.08.2019.

    mi bi mogli postati popularna turistička destinacija za neubrojive i opasne za okolinu. Prekrasna priroda, čisto more i prijateljski sudovi. Umjesto da čame u nekakvim sobuljcima tamo gdje jesu, dođu kod nas i uživaju na u blagodatima lijepe naše, na svježem zraku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare