To je to što me zanima!

Razbojnici Škodu ostavili na Borongaju pa ju zapalili

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagreb: Naoružani razbojnici opljačkali su trojicu zaštitara Sokol Marića na Trgu Stjepana Konzula na Volovčici. Na Borogaju im se gubi svaki trag...
Vidi originalni članak

Trojica zaštitara dostavljali su novac u vrećama za Zagrebačku banku na Trgu Stjepana Konzula bb na Volovčici u 8.45 sati kad je ih je presreo razbojnik, uperio u oružje u njih i tražio novac. Razbojnik, koji nije bio maskiran nego je nosio šiltericu, oteo im je novac i počeo bježati. Imao je pomagača koji ga je čekao u automobilu. Zaštitari su za razbojnicima ispalili četiri metka, a razbojnici nisu uzvratili vatru. Pobjegli su u ukradenoj Škodi Octaviji koju su kasnije zapalili u Ulici Ante Jakšića na Borongaju i nestali.
- Sjedio sam u kafiću kad sam primijetio da je ulica puna dima. Parkirana Škoda bila je cijela u plamenu, a koliko sam uspio primijetiti kroz vatru, na sebi je imala češke registracije. Vatrogasci su plamteći auto ugasili za samo 15 minuta - kaže očevidac F. M., koji je u petak oko 9 sati fotografirao zapaljeni automobil na Borongaju. Zaštitari Josip Z. (46), Hrvoje F. (26) i Ivan V. (37) nisu ozlijeđeni. Procjenjuje se da su ukrali između pola milijuna i milijun kuna. Duge cijevi jutros su bile na zagrebačkim cestama. Policija je blokirala izlaze iz grada i provjeravala automobile.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Jasnna 18.04.2008.

    zašto mene ovo više uopće ne iznenađuje? pljačke ubojstva kamatarenje na sve strane ništa pozitivno da se dogodi. hvala bogu pa ovaj put nitko nije poginio to je bar pozitivno samo me zanima da li će i ovaj put zaštitari biti optuženi za sve? i hoće li naše policija odreagirati na ovu pljačku kao i na slučaj gospođe benko kad su za dva dana našli osobu koja joj je ukrala laptop??? živjela pravna država u kojoj moraš imati sve veze svijeta da bi dostigao pravdu!

  • Dadolino 18.04.2008.

    da nemam slučajno posao i ja bi se na taj korak odlučio,jer žena i dijeca nepitaju oni traže

  • Ćofi 18.04.2008.

    Siva Škoda Octavia gori, a zelena Škoda favorit stoji...Favorit 4ever :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare