To je to što me zanima!

Razbojnici taksistu prerezali prste: 'Kako ću sada voziti?'

Nakon što se odazvao na jutarnji poziv, dvojicu mladića je odvezao na željeno odredište oko 7 ujutro i naplatio. No, jedan od njih mu je zaprijetio nožem i zatražio novac
Vidi originalni članak

Policija još uvijek traga za dvojicom mladića koji su 31. siječnja ujutro napali taksista u Zagrebu, koji će možda do kraja života osjećati posljedice napada, a upitno je hoće li i dalje moći raditi te uzdržavati svoju obitelj.

- Ustao sam ujutro i 6.20 sati stigao Ford Mondeom na taksi stajalište u Travnom. Kolega i ja smo pili kavu kad je, koju minutu poslije 7 sati, uslijedio poziv iz naše centrale. I ja sam u našem dispečerskom centru taj dan trebao biti u smjeni od podneva. Kolege su mi rekli da dvojica mladića ispred centra čekaju vožnju. Stigao sam za nekoliko minuta sa stajališta i pitao: 'Dečki, kamo ćemo?', 'Idemo na Folnegovićevo' - ispričao je taksist za Jutarnji list.

Nakon što ih je odveo do željenog odredišta i obavijestio ih da su za vožnju dužni 33 kune, jedan od mladića mu je stavio bajunet pod vrat i naredio mu da mu da novac.

- Dalje se sve odvilo u nekoliko sekundi. Zgrabio sam lijevom rukom nož koji je imao oštricu s obje strane i on je potegao. Otvorio je vrata i izišao iz automobila. Izišao sam i ja i krenuo za njim, ali on je s tom bajunetom otrčao između garaža pa livadom u smjeru džamije. Onaj drugi ostao je sjediti u automobilu kao ukopan. Tek tada sam pogledao ruku i vidio da curi krv kao iz pipe. Četvrti prst mi je visio samo na kosti - prepričao je.

Četvrti i peti prst lijeve ruke i dalje ne osjeća iako su mu u Klinici za traumatologiju rekonstruirali presječene tetive. Ukoliko mu ostanu trajne posljedice od teških porezotina, upitno je hoće li i dalje moći voziti.

Napominje kako bi, da mu nisu mogli platiti vožnju, kao i mnogo puta dotad prešao preko toga, ali mu nije jasno što je bilo u glavi dvojice mladića koji su, prema njegovoj procjeni, mogli imati između 24 i 27 godina da ga ujutro idu opljačkati.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Wiga 24_500 12.02.2018.

    Taxi je preskup,,,,zašto se to ne ukine,,?,,ima jeftiniji,,,,neki uber i crocro koji voze ljude gotovo badava

  • Prva Proleterska 11.02.2018.

    CSI komentatori , ništa od predloženoga nije potrebito , jer centrala bilježi pozivne brojeve telefona ! Zato i neki taksisti ne voze bez predhodnoga poziva. Usput , ovo su narkomani u krizi , jer koja b a , bi išla šla pljaćkati taksi u 7.00 a on poćeo sa stajanjem u 6.00 ! Zato ne posuđujte svoje mobije nikome, nit u njihovo ime ne zovite taxi . Može , al zapišite podatke sa njegove osobne . Ne posuđujte tel. ni za druge stvari , jer ta druga stvar je narućivanje narkotika i ako je diler praćen a je , onda ste i vi unutra!

  • sadilinikada 11.02.2018.

    Povredana radu, nek bude na bolovanju aako nemoze voziti sam njegova prica nesto skriva

Komentiraj...
Vidi sve komentare