To je to što me zanima!

Razbojnik udario trgovkinju po glavi pa pobjegao bez 'plijena'

Virovitica: Žena, stara oko 40 godina je lakše ozlijeđena. U policijskom priopćenju stoji da su razbojnika kasnije priveli, te da će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Virovitički su policajci uhitili razbojnika koji je u subotu oko 13 sati u Ulici Matije Gupca u virovitičkoj trgovini mješovite robe "Metss" tupim predmetom po glavi izudarao trgovkinju. U policiji nismo mogli dobiti nikakav podatak o počinitelju koji je tijekom subote nekoliko puta ulazio u trgovinu, vrebajući pogodan trenutak za napad. 

Žena je obilno krvarila

Kad je u trgovini ostao sam s djelatnicom starom 40-ak godina, kako neslužbeno doznajemo, od nje je zatražio određene artikle. Potom ju je nekoliko puta udario tvrdim predmetom po glavi zbog čega je žena počela obilno krvariti, o čemu, neslužbeno doznajemo, govore i vidljivi tragovi krvi. 

Pobjegao bez ičega, i bicikl ostavio ispred trgovine

Napadnuta trgovkinja je počela dozivati u pomoć, što je, pretpostavlja se, prestrašilo napadača koji je pobjegao praznih ruku. Sigurno je na njegov bijeg utjecala i činjenica da je trgovina udaljena oko 50-tak metara od zgrade Interventne policije. Razbojnik je u bijegu ostavio bicikl ispred trgovine. Trgovkinja je lakše ozlijeđena

U  policijskom priopćenju stoji da je razbojnik priveden, i protiv njega će policija podnijeti kaznenu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Stalker 0 15.07.2014.

    Koji kreten majko mila,hahaha luđu vjest nisam pročitao...Ušao u trgovinu da bi ukrao neke artikle,pa umjesto toga prebio zaposlenicu i pobjegao pješke,zaboravio bicikl...On je senilan šteta ga je zatvorit,zaboravio ukrast artikle,zaboravio bicikl,a možda se ni nesjeća da je prebijo ženu.

  • deja123 14.07.2014.

    ovo mi djeluje kao djelo mire štiha...čim su ga tak brzo našli...

  • Maddog 14.07.2014.

    40 godina,,,za pokušaj ubojstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare