To je to što me zanima!

'Razgovaramo, pregovaramo. Ne želim reći imamo li 76 ruku'

Izbori su gubitak novca, vremena i energije. Hrvatska nema vremena za ove političke igre, za ovaj folklor koji nikako nije dobar, poručio je Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na ulazu u stranačku središnjicu za dnevnik.hr izjavio je kako su izbori zadnje što HDZ želi. 

- To je veliki gubitak vremena, gubitak novca, gubitak energije. Hrvatska nema vremena za ove političke igre, za ovaj folklor koji nikako nije dobar. I sve skupa čini mi se da nas na neki način čini manje optimističnim što nije dobro - rekao je. 

Naglasio je da su mogući svakakvi obrati te da termin izglasavanja nepovjerenja ovisi o predsjedniku Sabora.

Za predloženog kandidata za mandatara Zdravka Marića Karamarko je rekao da je dobar kandidat jer je 'u gospodarstvu i zna hrvatske političke prilike'.

Nije želio otkriti ima li HDZ 76 ruku u Saboru. 

- Gledajte, mi razgovaramo, pregovaramo. Šta da vam kažem da imamo... To vam uopće ne želim reći. Ne želim kvariti neke dobro odrađene poslove - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • JO 14.06.2016.

    Prodao bi ti DUŠU Vragu samo da ostaneš na vlasti.Dosada su ti bila puna usta DOMOVINE i njenih Branitelja a sad bi nas ptodao za 76 ruku. SRAMI SE !!!

  • mrljobrljo 14.06.2016.

    sme.. adz-ovsko daj se više makni, svima se povraća od Tebe

  • mika BJ 13.06.2016.

    sramota od čovjeka vuče cijelu naciju za nos i pokušava kupiti 76 ruku u saboru. Ako mu ovo prođe onda narod mora na ulicu i sve saborske zastupnike natjerat da si pucaju u glavu jer su sramota za narod i uvreda za čovječanstvo. FUJ FUJ FUJ!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare