To je to što me zanima!

Razigrana ljubimica Kinga uživa čuvati Ivu Sanadera

Premijeru Sanaderu jednom na mjesec u Banskim dvorima društvo pravi ljubimica Kinga. Mladog psa premijer je na dar dobio u siječnju 2006. god.
Vidi originalni članak

Hrvatski i mađarski premijeri štene mađarskog pulija na dar su dobili od mađarsko-hrvatskog stožera za organizaciju kandidature za Europsko prvenstvo u nogometu 2012.
Premijeru Ivi Sanadera prije desetak dana u Banskim dvorima društvo je radila njegova ljubimica Kinga, koja je u njegovu obitelj ušla u siječnju 2006. godine. Dok se igrao sa svojom mađarskom ovčarkom, Sanaderu osmijeh nije silazio s lica. Razigrana i druželjubiva Kinga jednom na mjesec dođe u posjet svom gazdi na njegovo radno mjesto u Banske dvore.
Kao i svaki mladi pas, Kinga je zaigrana i znatiželjna. Tako je jednom i utrčala na sjednicu Vlade i veselo trčkarala oko radnog stola ne obazirući se na ministre.
U domu Sanaderovih o ljubimici Kingi se podjednako brinu svi članovi obitelji. Nije zahtjevna, tek zahtijeva da ju se povremeno odvede na uređivanje dlake. Vode je jednom, a ponekad i dva puta na mjesec zbog specifične duge crne dlake koja podsjeća na “dreadlockse”.
Premijer Ivo Sanader nam je otkrio i u čemu njegova zaigrana ljubimica najviše uživa.
- Najviše voli biti u društvu poznatih i čuvati ih. To joj je gušt - rekao je kroz smijeh premijer ne odvajajući se od čupavog ljubimca.
Kad nitko od obitelji nije u Zagrebu, Kingu čuvaju premijerovi prijatelji, a Sanader kaže da zbog toga s njom nikad nije imao problema.
Kao i svaki ovčarski pas, i Kinga je zadržala potrebu i instinkt za čuvanjem stada, ističe Sanader, napominjući da se to najbolje vidi tijekom šetnje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bero 04.02.2008.

    baš lijep tekst! te lijepa kujica i premijer!

  • user_18665 03.02.2008.

    Simpa cucek!

  • udrugabu 03.02.2008.

    ..gazda stado vodi ,a Kinga ga čuva..i stado zadovoljno bleji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare