To je to što me zanima!

Zbog jakog nevremena kod Hvara se nasukao katamaran

Ciklona Klara je pogodila Jadran. Padale su kiša i tuča, gromovi su prekidali telefonske linije, voda je prodirala u podrume, a na moru su "harale" pijavice
Vidi originalni članak

Olujno nevrijeme zahvatilo je u ponedjeljak navečer dijelove Jadrana. Ponegdje je padala kiša , a bilo je i tuče . Najviše kiše palo je u Svetom Filipu i Jakovu, Pakoštanima i Biogradu . Voda je napunila dvorišta nekoliko kuća i počela je prodirati u podrume. Vatrogasci su imali više intervencija. Ispumpavali su vodu, ali i izvlačili automobile iz lokava. Crometeo javlja da je visina mora ponegdje prelazila 1 metar.

Udari groma su ponegdje uzrokovali povremene prekide u telefonskim linijama. Oko 2 sata ujutro u utorak nevrijeme se "preselilo" na splitsko područje .

Na Paklenim otocima kod Hvara nasukao se katamaran na stijene.

Ciklona Klara je donijela i niže temperature zraka. Tako je jutros na biokovskom vrhu Svetom Juri izmjereno samo 6,9°C, a na mosorskoj zvjezdarnici 12,5°C. U Lovreću, Bisku i Otoku izmjereno je prohladnih 14°C, na postaji Split Visoka noćas je izmjereno 16,6°C.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Damirčica 22.07.2014.

    Sigurno Češki turisti :) samo oni znaju po ludom vremenu izlaziti na more...

  • mico66 22.07.2014.

    A mojega nece nasukati jer ga ni nemam

  • esari 22.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare