To je to što me zanima!

Raznijeli bankomat u Zelini: 'Kao potres, stanari se prepali'

Gospođu je probudila eksplozija oko pola tri ujutro, a mi kad smo dolazili u šest nismo mogli ni proći od zastoja prometa, priča nam jedan radnik koji radi u dvorištu nasuprot razorenog bankomata
Vidi originalni članak

Gospođa je mislila da se radi o potresu, a eksplozija ju je probudila oko pola tri ujutro, priča nam čitatelj koji je s kolegom došao raditi u njeno dvorište nasuprot razorenom bankomatu.

POGLEDAJTE VIDEO: Razneseni bankomat

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bili smo baš zbunjeni. Kad smo dolazili u šest ujutro nismo mogli ni proći od zastoja prometa. Bilo je jako puno interventne policije i sigurnosnih službi, rotirke su bile non-stop, a kontrolirali su i aute s obzirom da se radi o novcu - priča nam.

PU zagrebačka objavila je zasad osnovne detalje o incidentu, za kojeg navode da se dogodio u 2:40 u Donjoj Zelini u Ulici Svetog Nikole.

AS TI HOUDINIJA... Možda nitko ne skuži: Genijalac je ukrao bazenčinu od 7 metara

- Nepoznati je počinitelj zasad neutvrđenom eksplozivnim sredstvom oštetio bankomat. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, očevid će se obaviti danas - kratko su priopćili.

- Trenutno čiste bankomat, a tu je još uvijek sigurnosna služba. Mi smo tu od jutra, sve je zastalo - zaključuje čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • clon 03.11.2021.

    Tek će to počet bankomati , molovi, Toomy, Studenci ,kuće ,sve će se pljačkati komplet.

  • najiram 10 03.11.2021.

    na jednoj  strani  partizanćine  dignu  zapale  aute  na  drugoj  strani  bezbrižno  rada  pljačku  bankomata  to  su  uvozni  i  domaci  partizančine  i  akciji...iternacionanala  partizani...

  • serem ti se 03.11.2021.

    profesionalno odrađen posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare