To je to što me zanima!

'Reakcije na presudu u Haagu mogle bi ugroziti pregovore...'

Vladini dužnosnici ističu da bilo kakvi pokušaji destabilizacije zemlje nikako ne bi pomogli Hrvatskoj. Pohvalili su Gotovinu koji je poručio da ne želi demonstracije
Vidi originalni članak

Neodmjerene reakcije na presudu hrvatskim generalima u Haagu mogu ugroziti dovršetak pregovora i zatvaranje poglavlja Pravosuđe, piše Novi list pozivajući se na nekoliko hrvatskih dužnosnika s kojima su razgovarali. Ističu da bilo kakvi pokušaji destabilizacije zemlje nikako ne bi pomogli Hrvatskoj. 

Neimenovani vladin dužnosnik pohvalio je samog generala Gotovinu, koji je preko odvjetnika Luke Mišetića poručio da ne želi nikakve demonstracije. Šef Delegacije Europske unije u RH, veleposlanik Paul Vandoren podsjetio je da presudu hrvatskim generalima "svi moraju poštivati, kakva god ona bila" te da presuda Haaškog suda "nije presuda Hrvatskoj, nego konkretnim ljudima". 

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 93

  • VedranaDujić 15.04.2011.

    ‎24 I 18 GODINA?????????????ZA ŠTO?????DA BI "JADNI SRBI" RADILI U SVIM DRŽAVNIM HRVATSKIM INSTITUCIJAMA,PISALI NA ĆIRILICI,DOBILI OBNOVU,HRVATSKE MIROVINE I BILI ZAŠTIĆENI KAO LIČKI MEDVJEDI??????????FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • diva17 15.04.2011.

    Osuda naših generala je ruganje hrvatskom narodu i pljuvanje po Domovinskom ratu.Hag ne priznaje da smo mi vodili OSLOBODILAČKI rat, a druga strana NAPADAČKI rat, nego nas sve svrstava u isti koš ili još gore više sude našim ljudima nego njihovim.Mene ova nepravda izluđuje godinama, ma uzmi sve, ali mi u Boga ,domovinu i moj narod ne diraj.Sramota je što se Hrvatska nije grčevito s ponosom borila za svoje, nego nakon svega što smo prošli,nakon onog silnog ponosa koji imamo samo mi Hrvati,prodajemo se za EU gazeći taj ponos..tužno

  • franko666 14.04.2011.

    EKI.. nije nam EUROPA kriva za rat ,ako je neko kriv neka odgovara,po cemu je rat svetinja????????? "domovinski" "oslobodilacki" rat koje su to gluposti!??????!!!!e bas su nas oslobodili..nabijem ih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare