To je to što me zanima!

Rebalans proračuna usporio je isplatu naknada bolesnoj djeci

U Ministarstvu socijalne politike kažu da isplata nije mogla ići prije izglasavanja rebalansa proračuna. No iako je on izglasan u utorak, isplate su još na čekanju
Vidi originalni članak

Vlada kupuje skupa vozila, a mi ne možemo dobiti ni svojih bijednih 2500 kuna, riječi su majke invalidnog djeteta koja se, kao i mnogi roditelji, obratila našoj redakciji.

Većini roditelja koji imaju status njegovatelja za svoju djecu s nekim oblikom invalidnosti ovaj mjesec kasni isplata naknade. U Ministarstvu socijalne politike i mladih kažu da isplata nije mogla ići prije izglasavanja rebalansa proračuna. 

No iako je rebalans izglasan u utorak, isplate su još na čekanju jer zeleno svjetlo za njih nije dalo Ministarstvo financija. Tamo kažu da će problem biti riješen početkom sljedećeg tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • bela64 30.11.2012.

    I ja sam jedan od roditelja njegovatelja kome nije isplaćena naknada za listopad, kao i ostalim roditeljima, ali samo u velikim gradovima, mala mjesta su navodno isplaćena.Sramotno je što su najranjivije ostavili bez novaca kako nam je rećeno kojeg nema, ali u svemu tome ne krivim ovu Vladu već onu bivšu koja je dovela ovu zemlju u takvu situaciju da danas za našu djecu nema novaca.

  • theatre2606 30.11.2012.

    Okrene mi se želudac na našu vladu svaki put kad bilo što pročitam. Kako vas nije sram debeli masni smr...vi, pucate po šavovima od prežderanosti i govorite nam kako mi moramo stegnuti remen. A najlakše ga je stegnuti najpotrebnijima, njihov glas ionako nije bitan. Sram neka vas bude i da vam se sve vrati stostruko u životu....

  • GordanaBuric 30.11.2012.

    U Splitu i Zagrebu nisu dobili

Komentiraj...
Vidi sve komentare