To je to što me zanima!

Recep Erdogan na naslovnici lista koji je silom preuzeo

Turska: Nakon prosvjeda novinara u petak navečer, uredi lista otvoreni su u subotu uz jako policijsko osiguranje i bez glavnog urednika koji je dobio otkaz
Vidi originalni članak

Turski oporbeni list Zaman objavio je u nedjelju na naslovnici fotografiju nasmiješenog turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, dva dana nakon što je policija suzavcem i vodenim topovima probila put u sjedište lista u Istanbulu. Nakon prosvjeda novinara u petak navečer, uredi lista otvoreni su u subotu uz jako policijsko osiguranje i bez glavnog urednika koji je dobio otkaz. Sad je na naslovnici tekst o gradnji skoro završenog mosta nad Bosporom koji podržava Erdogan. Naklada Zamana je 850.000 primjeraka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DarkDarkDark 07.03.2016.

    Turci ili Dzihadisti braca....sve ista zatucana vjera....I ova EU nije valjda toliko naivna da dopusti Turcima da ih ucjenjuju....ionako nece nista uraditi. A o slobodi govora,,,,,kao i kod nas dok se ne slazu sa tobom odmah si mrzitelj svega sto je hrvatsko...zatucanost i nacionalizam.

  • mariocalabrese 07.03.2016.

    Mi imamo isto smece u RH sa karamarkom i adezeom koji furaju kamenjari , koji se pozivaju na neko domoljublje i vjeru takav je i Despot Erdogan i njegava partija.

  • Behemot 07.03.2016.

    Turska unatoč brojnom stanovništvu i velikoj površini nije nikada bila civilizacija. Nikada nisu razvijali umjetnost, znanost, filozofiju, medicinu nego se fokusirali samo na osnovne životne potrebe. Najveće postignuće su osvajanja i ratovi u koja su gurali u prvi red vojnike odgojene od ukradene djece (Slavena i Egipćana). Turska Troja, turski Istanbul, turska Aja Sofija, sve čime se Turci kite je ukradeno ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare