To je to što me zanima!

Redar nakon svađe gostu odsjekao ruku mačetom

Poljska: Policija je zatekla dvojicu kako istrčavaju iz kluba. Jedan je zamahnuo mačetom i odsjekao drugom ruku. Još se ne zna zašto su se sukobili
Vidi originalni članak

Zaštitar u noćnom klubu Extaza u poljskom Krakovu odsjekao je jednom gostu ruku mačetom pred policajcima koji su taman došli na dojavu o neredu. U klubu je u nedjelju oko 3.20 sati izbila svađa između dvojice muškaraca. Glasnogovornik policije Dariusz Nowak rekao je kako su policajci zatekli dvojicu kako istrčavaju van iz zgrade.
- Jedan od njih je odjednom zamahnuo nekim dugačkim predmetom i sve je bilo puno krvi. Ranjeni muškarac je govorio kako je ostao bez ruke. Napadač je odbijao pustiti oružje, ali se na kraju ipak predao. Poslije samo tek utvrdili da se radi o mačeti - ispričao je Nowak. Ranjenog mladića (27) su helikopterom prevezli u bolnicu gdje će mu liječnici pokušati spasiti ruku. Policija pokušava otkriti zašto je 33-godišnjak napao gosta noćnog kluba. Prema nekim informacijama mladić je navodno odbio platiti piće koje je naručio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Siljota 16.03.2010.

    Mačetom? Kaj je ovo, pa nismo u 12 stoljeću.

  • johntaylor 16.03.2010.

    tako je ja bi uveo i novi zakon da se neplacanje pica ili kave placa amputacijom ruke(desne ako je desnjak, lijeve ako je ljevak)

Komentiraj...
Vidi sve komentare