To je to što me zanima!

Redari koji su tukli vojnika su specijalni policajaci?

Split: Denija K. su izbacili iz kluba jer je navodno razbio čašu. Redar ga je udario šakom i mladić je zadobio eroziju oka. Policija traga za napadačima
Vidi originalni članak

Denija K.(26), pripadnika Bojne za specijalna djelovanja HV-a, u splitskom klubu Vanilla u ponedjeljak oko 3 sata pretukla je skupina muškaraca. Među njima su, tvrdi, bili i pripadnici splitske interventne policije van dužnosti. Napali su ga dok je na koncertu Jelene Rozge slavio rođendan s djevojkom, sestrom i njezinim momkom. Od udarca je dobio eroziju oka što ga može stajati službe u specijalnim vojnim postrojbama u Delnicama.
- Trojica su mi bez kakvog razloga prišla s leđa, a jedan me uhvatio za vrat i počeli me divljački udarati u glavu. Oštetili su mi rožnicu. Dok su me vukli van, počeo sam pomalo gubiti svijest - ispričao je Deni. Među napadačima prepoznao je pripadnike interventne specijalne policije koji, kako kaže, u klubu brinu o redu.
- To je veliki klub, a imaju samo jednog prijavljenog redara pa se time tamo izgleda bave policajci. Tvrde da sam razbio čašu, što nije istina. Postoji video nadzor i sve se može vidjeti, a navodno misteriozno baš taj dan nije radio. Došao sam proslaviti svoj rođendan, a ne da tamo me tuku, - rekao je Deni. Kaže kako su ga dan nakon napada kontaktirali iz krugova bliskim napadačima te mu poručili da su ga zamijenili s nekim. I njegova sestra je u metežu bačena na pod.
- Sve se dogodilo u par sekundi. Vidjela sam brata na podu kluba te sam skočila da ih maknem s njega. Jedan ga je gušio rukama. Brat je izgubio lančić i mobitel. Bila sam potpuno van sebe i u šoku. Bacili su me na pod, a pokušavala sam ih zaustaviti i dok su ga vukli iz kluba - ispričala je sestra. U tijeku je kriminalistička obrada. Utvrđuje se tko su napadači. Deni je do sad prepoznao jednog od njih. Slijedi im kaznena prijava za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a vjerojatno i disciplinski postupci.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sacko 06.04.2010.

    Ne može se biti posvećen poslu u državnoj službi i raditi u fušu poglavito ovakav posao i još činit ´´ovakav zulum´´. Na burzicu momčino (e).

  • fijuman 06.04.2010.

    Neka mjerodavni utvrde tko su bili redari, ako se pokaže da su to bili policajci van službe iste treba procesuirati i izbaciti iz policije. Takvim sramotnim ponašanjem samo nanose štetu ugledu drugim poštenim policajcima koji pošteno i odgovorno rade svoj posao. Sramota za odgovorne rukovoditelje njihove Policijske uprave koji dozvoljavaju takve stvari.

  • bbaco 06.04.2010.

    kako bi bilo da sad njih pronađe BSD i polupa im zvončiće, to bi bilo baš zanimljivo za vidit poslije :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare