To je to što me zanima!

Redovnice nastupaju, a ovako izgledaju njihove sportske igre

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Redovnice su umjesto dresova preko svojih halja samo navukle timske majice. Važnija im je zabava od rezultata. Pozivaju sve da im se danas pridruže u Dubravi
Vidi originalni članak

Družba časnih sestara Klanjateljice Krvi Kristove organizirala je prve Sportske igre za redovnice u Zagrebu. Družbe iz cijele Hrvatske stigle su u OŠ Mate Lovraka kako bi sudjelovale u natjecanjima u utorak i srijedu. I organizatorice i sudionice su iznenađene odazivom, piše Večernji list .

Natjecateljicama su službeni dresovi bile njihove halje preko kojih su odjenule majice u bojama svog tima. Od rezultata važnija je bila zabava, a časnim sestrama srčanosti nije nedostajalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilježimo rezultat, ali on nam nije važan - kaže organizatorica Tomislava Ćavar koja zajedno s ostalih 50 sudionica poziva sve da im se i danas pridruže. Osim što su se došle zabaviti, časne sestre žele proširiti poruku da se sportom mogu baviti baš svi.

Najstarija sudionica ima 65 godina, a među najmlađima je 21-godišnja Zrinka Šutalo , bivša hrvatska reprezentativka u odbojci na pijesku.

Prvog dana redovnice su igrale odbojku, stolni tenis i šah, a u srijedu je na rasporedu košarka, rukomet i graničar od 17 do 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Cipelcug 30.12.2015.

    Bravo za časne sestre.

  • Dario Buden Dubec 30.12.2015.

    Bravo sestre! Kad bi se bar malo danasnje zene ugledale na vas bilo bi super,ali danasnje su vecinom ku....

  • RUS 30.12.2015.

    Vidi se da je hdz došo na vlast odma nam pokazuju crkvenjake u akciji . Pre smiješno i dosadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare