To je to što me zanima!

'Referendum protiv mirovinske je zapravo protiv Plenkovića'

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Mladen Novosel rekao je da bi početak rujna bilo optimalno vrijeme za održavanje referenduma
Vidi originalni članak

Nakon što su sindikalisti noćas objavili da su prikupili više od 600.000 potpisa za raspisivanje referenduma kako bi se spriječilo dizanje dobne granice za odlazak u punu mirovinu, na Twitteru je cijelu inicijativu jutros komentirao i Bojan Glavašević. 

Saborski zastupnik napisao je kako je 'sasvim jasno da je referendum protiv mirovinske reforme zapravo referendum protiv Andreja Plenkovića i njegove vlade.

- Kada bi 600.000 ljudi koji su potpisali za ovaj referendum izašlo na europske izbore i glasalo protiv HDZa, to bi bila prava demonstracija sile - dodao je Glavašević. 

Predstavnici Sindikalne inicijative '67 je previše' rekli su sinoć kako ne znaju hoće li potpise predati za 10 dana ili dva tjedna, jer sve ovisi o tome koliko će posla imati s provjerom. Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Mladen Novosel rekao je da bi početak rujna bilo optimalno vrijeme za održavanje referenduma. 

- Po nekakvim realnim procjenama sukladno procedurama koje su bile u prethodnim inicijativama, početak rujna bilo bi optimalno vrijeme - kazao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • MarijanGrdašić 12.05.2019.

    Referendumska sindikalna inicijativa sazvana je samo i isključivo kako bi se osporio zakon radnog vijeka do 67 godina života točka.

  • intellectus 12.05.2019.

    Procitah divno pismo viteza Selaka o svom kolegi i njegovim heroinama (zeni i kcerci)....citiram..."Nije se vratio ni njen tata , a pokušajte zamisliti kako je djetetu kad čeka da sazna istinu . I kako se osjeća kad ta agonija toliko traje . A danas ovako čvrsta , snažna , ponosna. Danas je i Rudi bio sa njom jer ja drugo objašnjenje nemam. Moja heroina . I točka."........ I uistinu je tocka, ali ja moram napraviti jednu usporedbu pa se samo pitam da li je i vitez Glavasevic SA SVOJIM SINOM, da li je i on ponosan na sve sto mu sin cini?

  • 12.05.2019.

    Mali Glavaševiću, nikad nećeš moći ponosno reći da si sin svog oca, heroja i prekrasnog čovjeka, kojim se ponosi cijela Hrvatska, fala mu za sve.. ❤️ Ti si pravi sin svoje majke i posinak beogradskog pašaluka.. 😞

Komentiraj...
Vidi sve komentare