To je to što me zanima!

Reformisti ostaju uz Bandića u Skupštini: 'To je druga razina'

Nismo htjeli miješati lokalnu i državnu razinu jer je izlazak iz kluba u Saboru isključivo državna razina i ne odnosi se na Gradsku skupštinu. Imamo dobru suradnju na lokalnoj razini, rekao nam je Robert Hirc
Vidi originalni članak

U razgovoru s čelnim ljudima stranke, odlučili smo da nećemo izaći iz Kluba Milana Bandića, potvrdio nam je zastupnik Gradske skupštine Grada Zagreba iz stranke Reformisti, Robert Hirc.

Podsjetimo, stranka Reformisti je u ponedjeljak navečer potvrdila da izlaze iz Bandićevog kluba saborskih zastupnika. Međutim, suradnja Bandića i Reformista u Zagrebu ide dalje.

SMETA IM PREVIŠE PREBJEGA Čačićevi Reformisti napuštaju klub Milana Bandića u Saboru

- Nismo htjeli miješati lokalnu i državnu razinu jer je izlazak iz kluba u Saboru isključivo državna razina i ne odnosi se na Gradsku skupštinu. Imamo dobru suradnju u klubu gradskih zastupnika i sa Bandićevom strankom na lokalnoj razini - dodao je Hirc.

Reformisti su jednog zastupnika u Gradskoj skupštini dobili putem koalicijskog dogovora i u slučaju odlaska Reformista to mjesto bi Stranka rada i solidarnosti Bandić Milan vjerojatno popunila svojim zastupnikom. Time većina, u slučaju eventualnog odlaska Reformista, ne bi bila ugrožena.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zmajček_1 08.01.2019.

    druga razina, ista govna!

  • 08.01.2019.

    Daj lavor! Bljuuuuuuuiuuv.....

  • Qurcy Ban 08.01.2019.

    U skupštini nema dovoljno ruku, a na “drugoj razini” ima i previše. Sve je to igrokaz za maloumne ovčice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare