To je to što me zanima!

Policajci su se ispričali ženi, a Ostojić je obećao platiti kaznu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
'Načelnik policijske uprave i policajac bili kod gospođe .. Ispričali se.. Moje je da platim kaznu uz ispriku, jer zakon se mora poštivati', objavio je ministar Ostojić
Vidi originalni članak

Nakon objave snimke iz Osijeka na kojoj policajac ženu od 66 godina pokušava zaustaviti nakon što je prešla cestu dok je bilo crveno svjetlo, a zatim je, nakon što se oglušila na zapovijed, obara na tlo i stavlja joj lisice, putem Facebooka oglasio se i resorni ministar Ranko Ostojić .

'Nepotrebno, loše i ruši ugled'

Smatra kako je današnji slučaj ''nepotreban, loš i ruši ugled''.

- Policajke i policajci ...ovo nam ne treba... Lošim potezom sruši se puno dobro napravljenog... I nije da tražim od vas da se "ne držite zakona ko pijani plota" , ali koliko je zakonito , i može bit pravdano... Loša je policijska taktika ... Ne radite to...ne mozes staricu rješavati kao da je opasan nasilnik... - napisao je Ostojić.

'Policajac se ispričao, a ja ću platiti njenu kaznu'

Nešto kasnije objavio je: 'N ačelnik policijske uprave i policajac bili kod gospođe .. Ispričali se.. Moje je da platim kaznu uz ispriku, jer zakon se mora poštivati'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 726

  • LukaPavic 19.12.2015.

    očeš se meni ispričati i platit odstetu.baš me jučer zaustavio policajac nažalost sam stao i platio 250 kn jer se nisam vezao.ko mi je kriv nego ja znam da sam zgrijesijo pa sam se pokajao a za pokoru sam dobio da platim 250 kn.drugi put ću se vezati

  • junko 19.12.2015.

    Ovo je smijeh,pa žena je bježala od policajca što je trebao napraviti,poslati joj mail,zaista smo kvazi država,čovjek napravi prekršaj,bježi sa mjesta nesreće,a onda se još opire i vrijeđa službenu osobu,zaista žalosno,gospođa ima toliko godina,a kulture niti mrvice.

  • oooooooooooooooooooooooooooooooooo 19.12.2015.

    Znači ako imaš 66 godina, možeš raditi što hoćeš! Ovo je sramota i šamar svima policajcima koji rade pošteno svoj posao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare