To je to što me zanima!

Reiner je primio heroje: "Čast mi je što sam vas upoznao..."

Vatrogasci Dubrovačko-neretvanske županije koji su nadljudskim naporima uspjeli su ugasiti strašan požar koji je poharao Pelješac i Korčulu su na prijemu i zapjevali
Vidi originalni članak

U Saboru je dobitnike narade za humanost, hrabrost, poštenje i dobrotu "Ponos Hrvatske" primio predsjednik parlamenta Željko Reiner koji se rukovao sa svakim dobitnikom i upoznao s njihovim dobrim djelima i nesebičnošću kojima su zadužili mnoge.

Čast mu je, kaže, što se sa svakim dobitnikom nagrade i osobno upoznao te im zahvalio na svemu što su učinili.

- Kad kažem da sam ponosan da sam se mogao s vama upoznati onda je to odraz onoga što ste vi učinili svaki u svom trenutku, šaljući pri tome poruku dobrote, humanosti, hrabrosti koja mora biti inspiracija svima nama da budemo bolji i da više volimo svoga bližnjega, da ponekad možda se izložimo pogibelji kao što su neki od vas učinili zbog dobra svog bližnjega. Takve poruke nam pogotovo u ovom vremenu itekako trebaju i vi ste ih poslali, a ja im na njima od sveg srca zahvaljujem - poručio je Reiner , a dobitnici su mu zahvalili pljeskom.

Vatrogasci Dubrovačko-neretvanske županije koji su nadljudskim naporima uspjeli su ugasiti strašan požar koji je poharao Pelješac i Korčulu su na prijemu nakratko i zapjevali. Nakratko u dvoranu je došao i bivši predsjednik Sabora Josip Leko kako bi pozdravio dobitnike nagrade "Ponos Hrvatske".

Idi na 24sata

Komentari 17

  • balkanas 31.01.2016.

    reiner je jedini član hdz koji je dobar i nije lopov stoga zaslužuje poštovanje

  • Wal Maxx(458839) 29.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • mirko zlikovski 29.01.2016.

    A što ćeš Reiner-u!Ti si nažalost samo " čombo na lastiku", ili ako je nekom lakše "piturana bijela figura"!Ni vlasti ni ovlasti samo tamo pušeš u mikrofon!Kao misica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare