To je to što me zanima!

Reiner: Nedostatak kvoruma pokazuje jednu neodgovornost

Predsjednik Hrvatskog sabora komentirao je i aferu 'Karamarko - MOL' i rekao da to ne postaje politički teret već je dio pritiska na samu osobu - Tomislava Karamarka
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Željko Reiner gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je ustvrdio da tri tjedna bez kvoruma pokazuju neodogovornost. 

- Nekoliko puta se dogodilo da nije bilo kvoruma ni na odborima, što isto nije dobro, jer se ne može donijeti zaključak. To pokazuje jednu neodgovornost - rekao je. 

Komentirao je i aferu 'Karamarko - MOL' i rekao da to ne postaje politički teret već je dio pritiska na Tomislava Karamarka.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Nevio RI 19.05.2016.

    Za sve je kriv SDP i Vesna Pusić; o Hrvatskoj se u poslijednje vrijeme piše kao o nekoj banana-latinskoj državici, gdje neonacisti vladaju, te lopovi kradu od jutra do mraka, a Sabor RH ne radi o Ustavnim sudcima da i ne govorim... eto nismo izdržali ni dvadesetak godina samostalni a država nam se polako rasipa i rasoprodaje... kome nije jasno što je Hrvatska uvijek bila pod tuđom čizmom sada se može uvjeriti osobno! Dajmo ovoj Vladi priliku da ućini nešto bolje! Zato dosta više s ovime jer: Smještate i kopate jamu nevinu čovjeku! I ne zaboravite drugovi i drugarice da je Milanovićeva Vlada uvelike pomognuta APIS-om i DUDI-jem i Baukov popis birača, nam kraju i MOST-om sa svojom listom da nemamo pravu demokracuiju iju i transparentno djelovanje javne vlasti! Avet komunizma i njihova djeca smještaju Karamarku!

  • 19.05.2016.

    Nastavlja se i danas politički cirkus u Hrvatskoj. U Saboru je izvještaj pučke pravobraniteljice. Lovrinović i Bulj, zastupnici MOSTA, kažu:"Ovo je sramota i neodgovornost, u Saboru nema s desne strane baš niti jednog saborskog zastupnika". I zaista iz Domoljubne koalicije u Saboru nije bilo niti jednog zastupnika. Sinčić Ivan replicira im: "Vi ste u vladajućoj koaliciji, učinite nešto". Saborski zastupnici primaju plaću u iznosu od 16 800 kuna, a mnogi hrvatski građani kopaju po kantama za smeće. Pučka pravobraniteljica kaže, da ima 92 tisuće penzionera koji primaju mjesečni iznos od 500 kuna. A upravo, veliki broj ovih siromaha su zaštićeni najmoprimci, nositelji bivših stanarskih prava, koje sada, prijedlogom zakona Ministarstva graditeljstva, Vlada RH u roku od 5 godina tjera na ulicu ili ekonomska stanarina (za 50 kvadrata stana 1 250 do 1 750 kuna). A isto tako ovim prijedlogom diskriminiraju se i vlasnici oduzete imovine, koji na rješenje moraju čekati još 5 godina. Dok se ovaj problem riješi, mnogi vlasnici i zaštićeni najmoprimci završit će na Mirogoju, Lovrincu i Kvanju.

  • SamoJedanPoljubac 19.05.2016.

    Naravno da je neodgovornost,to već i činčile znaju.Problem je u tome što za takvo ponašanje ne postoje nikakve sankcije,a najbolje su one po džepu.Zašto nema sankcija?Zato jer zakone donose upravo ti isti saborski neradnici.Pa neće valjda protiv sebe!!A narod je toliko glup da uporno bira jedne te iste.Zbog toga bolje ni ne zaslužuje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare