To je to što me zanima!

Reiner: U svijetu patnji, ratova i kriza Krist nam daje snagu

U ime Sabora i svoje osobno akademik Željko Reiner je u čestitki građanima poželio da predstojeće blagdane provedu u miru, ljubavi i veselju s najbližima
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner hrvatskim je građanima u petak uputio čestitku povodom Uskrsa, u kojoj ističe kako u današnjem svijetu patnji, narušenih međuljudskih odnosa, ratova i kriza uskrsli Krist daje snagu za izgradnju društva utemeljenog na solidarnosti i toleranciji. 

U ime Sabora i svoje osobno akademik Reiner je u čestitki građanima poželio da predstojeće blagdane provedu u miru, ljubavi i veselju s najbližima.

"Isusova žrtva na križu i svjetlo njegovog uskrsnuća nose u sebi poruku ljubavi, nade i milosrđa. U našem svijetu patnji, zebnje, rastućeg nepovjerenja i narušenih međuljudskih odnosa uslijed nemira, ratova i ekonomskih kriza, uskrsli Krist nam daje snagu da budemo ustrajni u izgradnji društva utemeljenog na solidarnosti, uzajamnom poštovanju, toleranciji i dijalogu", poručio je predsjednik Sabora.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • lotus_1 26.03.2016.

    Ma koji Reiner, koji bakarači? Evo, zašto smo povećali proračunska sredstva Uredu za čestitanje!!! Plaćamo ih da neki dožive orgazam, neki padnu u depresiju, a da neki uživaju u skupoj i nepotrebnoj komediji.:)

  • papatach 26.03.2016.

    Crveni bezboznici na aparatima! Polako ali sigurno udbasi,chetnici,boljsevici i jugo-izdajnici iz redova crvenog SDP-a odlaze u proslost! Hrvati i domoljubi napokon vladaju svojom zemljom, ovaj put-ZAUVIJEK! Sad treba pripremiti kapacitete na Golom otoku jer se ocekuje masovan dolazak kvislinske stoke sitnog zuba. Neprocijenjivo! SMRT KOMUNJARAMA-SLOBODA HRVATIMA!

  • 25.03.2016.

    svi lopovi a uvik se pozivaju na boga jednog dana ce te mu iodgovarati za sve lose sta ste napravili

Komentiraj...
Vidi sve komentare