To je to što me zanima!

Rekao mu da ne vadi prstace i onda dobio čekićem po glavi

Novigrad: Muškarac je krivolovca upozorio da ne uništava morsko dno i ne vadi prstace. Mlađi muškarac je tada pobijesnio, zaprijetio mu smrću i udario čekićem
Vidi originalni članak

Muškarac (65) iz Grožnjana nasilnog je krivolovca (37) prijavio policiji. On ga je napao u moru pokraj Novigrada prošlog četvrtka. 

Muškarac je krivolovca dobronamjerno upozorio da ne uništava morsko dno i ne vadi prstace. Mlađi muškarac je tada pobijesnio, zaprijetio mu smrću i udario ga čekićem po glavi. 

Ozlijeđeni muškarac otišao je u obližnju Hitnu kako bi mu sanirali ozljede. Nasilnik je dobio kaznenu prijavu za prijetnju i tešku tjelesnu ozljedu, no policajci kod njega nisu pronašli prstace. 

Ove školjke, koje je zakonom zabranjeno vaditi, prodaju se od 40 eura po kilogramu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 22.07.2015.

    Ovo je zemlja bezakonja, svi rade što hoće. I njegov je nono tukao prstace i ko će sad njemu to zabranit? Svi bi nešto čupali iz prirode a pogotovo na Jadranu. Ljudi počnite koristiti mozak i razmislite zašto je nešto zabranjeno, ako ne znate pitajte, potražite stručno objašnjenje.

  • jabbar 22.07.2015.

    Nasred šume u Golubovcu srel sam raubšicera.Ja s vrganjima on sa zajcom.I bilo je "Kak ide stari?Bu za obed?"A tam sekirama prozore pereju.

  • mama2misa 22.07.2015.

    A šta je policija mislila da će ovaj nosat prstace sa sobom u džepu..Iz mora direkt kod kupca...Sve te krivolovce treba istrjebit jer nikad sreče od nelegalno zarađenog novca,sve je to kratkotrajno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare