To je to što me zanima!

Rekla da je oteta: Djevojku na cesti našli s vezanim rukama

Njemačka: Djevojka je rekla da su je stavili u prtljažnik automobila. Sljedeći dan hodala je po cesti i zaustavila vozačicu. Policije je saznala da je otmicu izmislila
Vidi originalni članak

Jana F. (18) pronađena je u srijedu navečer sa zavezanim rukama kako hoda ulicom u njemačkom Celleu. Policiji je rekla da je oteta. Počela je velika istraga. 

Djevojka iz Hambührena prijavila je u utorak policiji da je oteta i da su ju strpali u prtljažnik Opel Vectre s registracijama Hannovera. Policija je podigla helikopter, patrolirala je vozilima no bezuspješno. U srijedu je djevojka hodala po cesti i zaustavila je vozačicu. Policija je krenula u potragu za tragovima, ali nisu ništa našli.

Policiji je to sve bilo sumnjivo, a uskoro su saznali da je Jana poznata po vandalizmu. Ranije je oštetila nekoliko automobila i podmetnula nekoliko manjih požara, a zbog jednog djela 8. prosinca bi se trebala naći pred sudom.

Počeli su je ispitivali i uskoro se "zapetljala" u svojim iskazima.

Na kraju je priznala da je otmicu izmislila. U utorak navečer dobrovoljno je ušla u automobil poznanika i s njim je provela noć. Zašto je to učinila još je nepoznato, piše Bild.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MilanBabic 27.11.2016.

    pa nema problema sve platiti sto je na nju utroseno pa dok bude par godina placala kredite nece vise ciniti gluposti

  • sol 27.11.2016.

    poslije noci sa deckom nije smjela doma, pa ga zamolila da je veze, a jana? mogla bi biti nase gore list, patrijaharne obitelji, pa hm?

  • ak47 26.11.2016.

    Praznoglava djevojka koja je vjerovatno samo tražila pažnju. Narednih nekoliko godina provedenih u zatvoru će je zasigurno uozbiljiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare