To je to što me zanima!

Rekla imena 10 djece koje je silovala da smanji kaznu

Teta u vrtiću Vanessa George (39) iz Velike Britanije u pet je razgovora s policijom odbila imenovati svoje žrtve, unatoč molbi roditelja
Vidi originalni članak

Vanessa George (39) imenovala je najviše desetero djece koje je zlostavljala u vrtiću Little Ted u Plymouthu u Velikoj Britaniji čime bi si mogla smanjiti zatvorsku kaznu, prenosi Sky News. Za sada policija navodno nije kontaktirala nijednu od 30 obitelji djece koja su bila pod skrbi Georgeove, koja je priznala seksualne napade na bebe od 18 mjeseci i starije. Do sada je odbijala molbe zabrinutih roditelja da imenuje svoje žrtve.
- U paklu smo. Ne znamo je li ili nije. Užasno je. Samo želimo znati tko su ta djeca. Istina bi spasila nas roditelje - rekla je jedna majka. Neki roditelji su rekli policiji da nikada ne žele saznati je li im dijete bilo zlostavljano. Suoptuženici Angela Alen kao i Colin Blanchard priznali su zlostavljanja. Njih troje se upoznalo preko Facebooka gdje su razmjenjivali fotografije zlostavljanja djece. Prvi put su se sreli na kraljevskom sudu u Bristolu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 30.10.2009.

    ja im nudim da besplatno obavim eutanaziju pošto imam loš dan na poslu......... prasci debeli svi do jednog

  • buca00 30.10.2009.

    Ruke odsjeci !

  • BIO KOCKA 30.10.2009.

    Metak u čelo, jer ovo ne zaslužuje da hoda po zemlji!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare