To je to što me zanima!

'Rekli su da pričam gluposti kad sam upozorio na Kalmetu'

U novom broju najčitanijeg hrvatskog tjednika Express pročitajte što su Ivici Pančiću govorili kada je prvi put spomenuo da se iz HAC-a izvlače novci
Vidi originalni članak

"Glavne teze optužnice protiv bivšeg ministra Božidara Kalmete stvari su o kojima sam govorio i prije deset godina, a to je udruživanje pojedinaca iz ministarstva, Hrvatskih autocesta, Hrvatskih cesta, velikih izvođača i građevinskih tvrtki kako bi se, izigravanjem natječaja i povišenjem cijena izvođenja radova, višak novca preko manjih tvrtki izvlačio i dijelio među akterima", rekao je nam je Ivica Pančić.

On je još 2005. kao saborski zastupnik upozorio na sve što se događa u Kalmetinom ministarstvu, tvrdi da je imao i dokaze, ali da nikome nije bilo u interesu da se to riješi i čak mu rekli da priča gluposti. I u SDP-u čiji je tada bio član, ističe Pančić, mislili su da pretjeruje. Za iste te stvari o kojima je govorio prije deset godina USKOK je ovih dana protiv Kalmete pokrenuo istragu.

U novom broju najčitanijeg hrvatskog tjednika Express pročitajte što su Pančiću govorili kada je prvi put spomenuo da se iz HAC-a izvlače novci, od koga je dobivao informacije, što misli o današnjem SDP-u, te misli li da će odgovorni za kriminal u HAC-u biti kažnjeni.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • minakic 14.06.2015.

    Udba to je nasa sudba

  • Lalala5 14.06.2015.

    U kojoj je ono stranci?

  • Baketin 14.06.2015.

    Bolesna država, bolesni ljudi sa određenom vještinom koja se ne može više iskorijeniti jer je genetski u njima usađena. A najviše iritira činjenica da ne propuštaju niti jednu priliku da s desnicom na srcu svom, svaku himnu i slično, ispračaju zatvorenih očiju i duboko koncentrirani na ono što čine, pogotovo ako je u blizini kakav fotoaparat ili videokamera. Istog trenutka osjetim ponovni pucanj u svakog branitelja koji je svoj život ugradio u fundamenat ove im "lažne domovine" jer za takvu siguran sam nisu svoju krv proljevali niti svoje živote davali. Žalosno i samo na Balkanu viđano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare