To je to što me zanima!

Rekord: Blizanke se rodile u razmaku od četiri godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Surogat majke rodile su blizanke Bailey i Megan Orrells u razmaku od četiri godine. Majka kaže da su djevojčice iste, ali da je Megan malo svjetlija
Vidi originalni članak

Britanka Jayne Orrells (41) iz Lutona imala je histerektomiju još 1987. godine nakon rođenja prvog djeteta. Njezina jajašca umjetno su oplođena sjemenom oca Simona i zatim zamrznuta. Surogat majka rodila je malenu Bailey 2006. godine. Par, oboje policajci, morao se odlučiti želi li još djece ili ne jer su se embriji mogli iskoristiti samo do 2009. godine. Meganin zametak jedini je preživio. Rodila se 21. svibnja i tako oborila rekord u najvećem razmaku rođenja između blizanaca.
- Megan je lijepa... Volim je... Ne volim kad plače jer me onda boli trbuh - rekla je malena Bailey. Ponosna majka Jayne dodala je kako ni sama ne može vjerovati da su dobili blizance u razmaku od četiri godine.
- Zapravo su iste, ali je Megan malo svjetlija. Njezino rođenje je pravo čudo. Više nema embrija i znamo da se to više neće dogoditi - rekla je ponosna majka.

RODILA DVA PARA BLIZANACA U GODINU DANA
Britanka Hazel Bowden (40) majka je dva para blizanaca. Rodila ih je u razmaku od samo 12 mjeseci. Hannah i Luke imaju četiri, a Sarah i Connor imaju tri godine. U rujnu 2005. godine Hazel je rodila Hannah i Lukea. Samo četiri mjeseca nakon poroda Hazel je ponovno bila trudna. Oba para blizanaca rodila je nekoliko tjedana ranije, no djeca su se izvrsno razvijala.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nella007 06.06.2010.

    strasno...i sad ce te dvije curice biti iste samo 4 godine razlike!?!?! al ljudi stvarno nekad nisu normalni......

  • LadyDD 06.06.2010.

    i čemu sad to...ne kužim??

  • stec 06.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare